Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisse meg vagyok ijedve egy dologtol. A petefeszkem meg a mehem kisse faj. Nem durvan de olyan mintha epp mensi elott lennek vagy hasonlo. Lehet hogy a gyogyszerek okoztak/okozzak vagy teherbe estem?
Figyelt kérdés
Lassan 2 hete kezdtem el fogamzasgatlot szedni amit az orvosom irt fel. Mar az elso napon beszedtem es elv az teljes vedettseget ad ugy viszont szemicilint is kellett szednem amiben mint kiderult olyan hatoanyag van ami csokkenti a fogamzasgatlo hatast. Ugymond rogton a menstruaciom utan fekudtem le a baratommal ugy jott ki a dolog.2010. márc. 8. 21:23
11/11 A kérdező kommentje:
Ha barki olvasna ezt, ha barki hasonloval talalkozik akkor mondom hogy nem lett semmi baj. Se baba se betegseg semmi, csak a tabi elegge rosszul hatott a szervezetemre es le kellett cserelni merthat kellemetlen.
2010. ápr. 5. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!