Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gotenkz kérdése:
Lehetseges hogy terhes lennek?
Figyelt kérdés
A 9. honapja szedem a Jasmin fogamzasgatlo tablettat. A mult honapban a harmadik heten elfelejtettem bevenni egy tablettat. A betegtajekoztato szerint 2 fele eljaras javaslott. Vagy folytatom a szedeset es kimarad a menstruaciom vagy abbahagyom a szedeset (4 nappal elobbre jott a 7 napos szunet) es azt valasztottam. A kovetkezo level szedese kozben volt szexualis kapcsolatom. Utana egy napig pecsetelo verzesem volt (kis barna potty) de a betegtajekoztato ezt is irta hogy jelenkezhet. Idokozben fajt a hasam, szedultem, fajt a fejem, nem ereztem jol magam a level szedese alatt. Ez a 3. napja hogy szunetelek es ma ment a hasam. Altalaban 2-3. nap kell megjojjon de engem aggasztanak a fejfajasok, szedulesek. Lehetseges lenne hogy terhes legyek? (A tabit rendszeresen bevettem)2011. júl. 8. 08:07
1/4 Smartguy86 válasza:
A terhességi tünetek jelentkezéséhez legalább 9 hét kell! A teherbeejtő közösüléstől számítva!
2/4 anonim válasza:
Terhességi tünetek, a sok sok sok hiedelemmel ellentétben hetek múlva jelentkeznek csak. Gondolj bele, eleve van a szex, amikor úgy néz ki, teherbe tudsz esni, de maga a beágyazódás is napokat, heteket vesz igénybe.
Egyébként nagyon nem valószínű, hogy terhes vagy. Valószínűbb az, hogy jól "ráparáztál", és most azért késik picit, mondjuk szerintem ez nem is késés még.
3/4 anonim válasza:
Egyébként, amit nem értek, ilyen helyzetben miért nem használnak az emberek óvszert pár alkalommal? Hogy még biztosabbra menjetek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!