Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló mellett lehetséges hogy terhes vagyok?
két gyógyszert utazás miatt nem tudtam beszedni,sűrgősen utaztam otthonról és a siettsgben otthon maradt.két szem így kimaradt,szerda és csütörtökön nem szedtem be s köv nap pénteken reggel azonnal pótóltam a kettőt majd este normálisan az aznapi péntekit vettem be,a barátommal rá 2-3 napra voltunk együtt! akkor most lehetséges?
volt már hasonló csak akkor nem szedtem egyáltalán gyógyszert és annyira bebeszéltem magamnak hogy már tényleg azt hittem de a teszt megnyugtatott,lehet hogy most is csak bebeszélem? ráadásul PCOS vagyok tehát nehéz teherbeesnem,szerintetek lehetséges attól függetlenül?
nincsenek tüneteim,csak reggelente olyan fura a hasam,feszül vagy nem tudom bár az velem mindíg igy szokott lenni reggel! hányingerem sincs stb.. ez kb 3-4 hete volt.
tesztet csináltál már?
Tippelgetni ilyesmire nem érdemes.
De adok 50% arra hogy igen... a többi 50% a nem.
Mivel 2-t is elfelejtettél és együtt voltál a pároddal, igen lehetsz terhes.
Az meg hogy PCOS vagy, kb. semmit nem jelent. Barátnőmnek megmondták, hogy nem lehet terhes. 1 hónap múlva szüli a gyerekét.
Azért PCO mellett meglepne, ha két tabi miatt esnél teherbe. De temészetesen lehetséges. Majd a tezst megmondja.
Máskor meg ha kihagysz tablettát, akkor használj kiegészítő védekezést Nem tudom mi lett volna benne olyan nehéz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!