Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van, hogy főleg a tini fiúk izgatnak?
Nem értik meg egyesek, hogy az efedofília NEM egyenlő a pedofíliával.
Az előbbi a 14-16 évesek iránt érzett vonzalmat jelenti, míg a pedofil a gyerekeket "szereti".
Engem is a tinik izgatnak csak,pedig én még csak 21 vagyok,de csak a nálam fiatalabbakat nézem meg.
Ha valaki szeretne beszélgetni egy férfias,aktív huszonéves sráccal nyugodtan írhat.
Mert normális ízlésed van.
Olyan tizennégy éves kor körül a legesztétikusabb egy férfi. Utána erősebb, okosabb, önállóbb, gazdagabb lehet, szebb már nehezen. Legfeljebb ha addig súlyosan el volt hízva vagy valamilyen más hasonló jellegű problémája volt, aminek véget vet.
Persze sokan a mennyiséget a minőség elé helyezik és mivel az említett korú srácok kisebb termetűek, az idősebbeket preferálják.
Ők a szerencsések, mivel még 30 évesen is lehet olyan pasijuk, aki számukra álompasinak számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!