Engem csak a kislányos, tini csajok izgatnak, ez már pedofília? Lehet ezért volt előző barátnőm is 14 éves csak? Azelőtt meg 16 évessel volt dolgom.
Figyelt kérdés
2014. okt. 30. 00:50
2/10 anonim válasza:
Ez nem pedofilia, hanem más. Nézz utána...
3/10 anonim válasza:
Olvass utána, hogy mit jelent a pedofília...
4/10 A kérdező kommentje:
24, de fiatalabbnak szoktak nézni
2014. okt. 30. 00:52
5/10 anonim válasza:
Igazából a pedofília a ki nem fejlett, gyermekek iránti szexuális vonzalmat jelenti. Ez esetleg azért helytelen, mert kiskorúak még te meg már férfi lennél, nem igaz? Kár kislányokkal játszadozni, de ha erre gerjedsz én nem tudok mit tenni ellene, de nekem soha nem tetszett az ilyesmi.
6/10 anonim válasza:
Efebofíliás vagy. Hasonló "bajom" van nekem is, 15-17 éves lányok jönnek be.
7/10 anonim válasza:
Azonnal kasztráltasd magad. Vagy majd a lány szülei megteszik helyetted. Ha valaki nem tud korabelivel összejönni, az életképtelen.
9/10 anonim válasza:
Nekem meg csak a 10 éves lányok jönnek be!!! Imádom ha a METRO-n kislány ül velem szemben szoknyában!!! A látványt senki nem veheti el tőlem!
10/10 anonim válasza:
Nem hiszem hogy ezt kislányt bárki n kívánná meg!!! [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!