Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mér van, hogy csak az édes,...

Mér van, hogy csak az édes, kislányos cuki arcú lányokba szeretek bele?

Figyelt kérdés
Csak, tapasztalatból mindegyik egy finoman szólva görényvolt velem mikor elmondtam miket érzek...

2014. okt. 9. 16:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez az ideálod. L
2014. okt. 9. 16:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Pontosan ez van velem is! Legedesebb,cukibb kis pofi! Aztán tiszta szemét!
2014. okt. 9. 16:10
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát lehet hogy ez az ideálom de rohadtul nem fair velem...
2014. okt. 9. 16:15
 4/8 anonim ***** válasza:
nem ilyenekkel kellene próbálkoznod, hanem más csajokkal is kellene kezdeményezned.
2014. okt. 9. 16:17
 5/8 anonim ***** válasza:

Saját ligából kell választanod. Ha 10/5 kinézetű srác vagy 10/4 csajoknál próbálkozz. Kivéve ha sok pénzed van vagy tehetséges vagy valamiben, akkor az megdobja a dolgot.

Minket fiúkat leginkább lány szépsége fog meg, és a lányoknál is többnyire ez van, de mellé kell nekik önbizalom, magasság ... viszont ha vicces vagy arra lehet építeni, vagy megtanulhatsz gitározni stb több dologgal lehet kompenzálni.

2014. okt. 9. 16:34
 6/8 anonim válasza:

Nem minden kislányos baba arcú lány szemét!! -.-"

Nekem kislányos arcom van,ha megkérdezik a koromat nem hiszik el!

És eddig pont,hogy mások voltak szemetek velem,kihasználtak,meg hülyének néztek.. :/

szóval nem minden lány olyan,mint amilyenekkel eddig te találkoztál! :))

20/L

2014. okt. 9. 16:37
 7/8 A kérdező kommentje:
Tisztelet a kivételnek!... az utolsó előttinek meg mondanám, hogy "állitólag" sármos vagyok az nem tudom mennyit ad a 10/ ből de nekem ne is olyan lány kell aki majd azt veszi figyelembe , hogy 10/5 hmm mit lehet még kicsit sármos +1 ...ect... nekem olyan kell akinek tökmindegy hogy mitcsinálok hogy nézek ki neki én mindig 10/12 leszek és ez igaz nálam is csak épp a baba arcú kislányos tekintet be drogoz...
2014. okt. 10. 12:49
 8/8 anonim ***** válasza:

Ártatlan őzikeszemű, kicsit szomorkás tekintetű, olyan ránézel és védeni, óvni, szeretni akarod típusú lány (hozzá bomba test, de mégsem az az első gondolatod ránézve, hogy "demeg").

2 év alatt szépen kihasznált és megcsalt. De még úgy lett vége, hogy ő mennyire szeret és azért teszi mert nem akar bántani. -.-

Anyagilag, érzelmileg és emberileg is kihasznált.

Ez ilyen. Persze nem mindre igaz.

2014. okt. 21. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!