Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok nektek miért jönnek be...

Lányok nektek miért jönnek be az ilyen sutyerák, kislányos fiúk? Videók és képek lent.

Figyelt kérdés

Alapból, hogy lehet valaki ilyen paraszt, hogy ilyet megcsinál? Ez nem bűncselekmény?

[link]

Egyébként itt vannak még képek erről a gyerekről:

[link]

[link]

Mi jön be az ilyenen lányok?

/a fotók egy nyilvános oldalra lettek kitéve, szóval semmi személyiségi jogot nem sért a belinkelése/

2014. okt. 29. 16:30
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
a gyerek buz|, esetleg még nem tud róla.
2014. okt. 29. 16:32
 2/21 A kérdező kommentje:
de mégis már több mint egy millió lájkot kapot... nem irigylem, hisz hidegen hagy ez az oldal, így meg főleg nem akarok kinézni, csak tényleg kíváncsi vagyok miért jön be az ilyen a lányoknak
2014. okt. 29. 16:34
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Ezen én is többször elgondolkoztam már pedig lány vagyok.

Az egy dolog hogy kislányos még fiatal majd alakul. Ugyan ennek tudható be a haja is és az öltözködésével azt próbálja üzenni hogy ő a f_sza gyerek. A gond az hogy az ő generációja már erre épül. De az erős ízlésficam amit a ruhái kombinálása tükröz nem kinőhető "betegség". Az amit csinált nem bűncselekmény de elmond ezt azt a jelleméről. Lényegében ezt üzeni az öltözködés és a hajviselet is. Azért csinálta mert be kell bizonyítani hogy ő tényleg tökös gyerek. Talán ezt is kinövi...talán...

És a korabeli lányoknak szerintem pont ez a semmi nem számít éljünk a mának stb viselkedés tetszik. Ez vonzza őket hozzá.

Persze lehet tévedek de így látom.

2014. okt. 29. 16:38
 4/21 anonim ***** válasza:
Hát erre csak azoktól nem fogsz választ kapni, akiknek bejönnek. Mellesleg én is kíváncsi lennék.
2014. okt. 29. 16:38
 5/21 anonim ***** válasza:
51%
Máskor meg azon nyávogtok, hogy ezek a szívtelen lányok csak a kigyúrtakra buknak. El lehetne már dönteni min problémáztok, vagy esetleg befejezni...
2014. okt. 29. 16:39
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
a hideg ráz az ilyen kis buz.któl akik csak arra képesek, hogy egész nap a westend és környékén lógnak, remélem majd egyszer emberére akad és olyan embert önt nyakon aki az intenzív osztályra küldi
2014. okt. 29. 16:40
 7/21 anonim ***** válasza:
Én ezt úgy birom h az ilyen selyemfiuknak van baratnőjük, én meg csak mozgássérült vagyok nekem meg nincs.15/f
2014. okt. 29. 16:41
 8/21 anonim ***** válasza:
67%

# 5 Először is nem nyávog senki se, maximum te. Azzal ha valagi sportol, testépítő semmi baj nincs, szerintem nem rinyál senki se azért, mert egy csajnak sportol a fiúja. Itt az elfajzásról/elkurv*lásról van szó, a focisták elfajzása ecsetfejű páwákká, a testépítők elfajzása, a kisfiúk elfajzása Justin Bieber másolattá(fent a példa) és még sorolhatnám. Egyszerűen csak majmolnak, mert a csajoknak ez jön be, de hogy miért? Na azt nem tudjuk, ahogy a kérdező se.

Egyébként ajánlom figyelmedben Drugs Bunny elmélkedés többek közt a testépítés elfajzásáról című videóját, nem az a baj, ha valaki testépítő vagy sportoló.

http://www.youtube.com/watch?v=ehg9P4NxD_w&spfreload=10

2014. okt. 29. 16:50
 9/21 anonim ***** válasza:
0%

Engem megnevettetett a videó. :)

Mondjuk a srác nem az esetem, de szerintem az életvidámsága miatt tetszik. L

2014. okt. 29. 16:53
 10/21 anonim ***** válasza:
Elég nyomorult életed lehet, ha ez téged megnevettet.
2014. okt. 29. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!