Lányok nektek miért jönnek be az ilyen sutyerák, kislányos fiúk? Videók és képek lent.
Alapból, hogy lehet valaki ilyen paraszt, hogy ilyet megcsinál? Ez nem bűncselekmény?
Egyébként itt vannak még képek erről a gyerekről:
Mi jön be az ilyenen lányok?
/a fotók egy nyilvános oldalra lettek kitéve, szóval semmi személyiségi jogot nem sért a belinkelése/
Ezen én is többször elgondolkoztam már pedig lány vagyok.
Az egy dolog hogy kislányos még fiatal majd alakul. Ugyan ennek tudható be a haja is és az öltözködésével azt próbálja üzenni hogy ő a f_sza gyerek. A gond az hogy az ő generációja már erre épül. De az erős ízlésficam amit a ruhái kombinálása tükröz nem kinőhető "betegség". Az amit csinált nem bűncselekmény de elmond ezt azt a jelleméről. Lényegében ezt üzeni az öltözködés és a hajviselet is. Azért csinálta mert be kell bizonyítani hogy ő tényleg tökös gyerek. Talán ezt is kinövi...talán...
És a korabeli lányoknak szerintem pont ez a semmi nem számít éljünk a mának stb viselkedés tetszik. Ez vonzza őket hozzá.
Persze lehet tévedek de így látom.
# 5 Először is nem nyávog senki se, maximum te. Azzal ha valagi sportol, testépítő semmi baj nincs, szerintem nem rinyál senki se azért, mert egy csajnak sportol a fiúja. Itt az elfajzásról/elkurv*lásról van szó, a focisták elfajzása ecsetfejű páwákká, a testépítők elfajzása, a kisfiúk elfajzása Justin Bieber másolattá(fent a példa) és még sorolhatnám. Egyszerűen csak majmolnak, mert a csajoknak ez jön be, de hogy miért? Na azt nem tudjuk, ahogy a kérdező se.
Egyébként ajánlom figyelmedben Drugs Bunny elmélkedés többek közt a testépítés elfajzásáról című videóját, nem az a baj, ha valaki testépítő vagy sportoló.
Engem megnevettetett a videó. :)
Mondjuk a srác nem az esetem, de szerintem az életvidámsága miatt tetszik. L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!