Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok nektek miért jönnek be...

Lányok nektek miért jönnek be az ilyen sutyerák, kislányos fiúk? Videók és képek lent.

Figyelt kérdés

Alapból, hogy lehet valaki ilyen paraszt, hogy ilyet megcsinál? Ez nem bűncselekmény?

[link]

Egyébként itt vannak még képek erről a gyerekről:

[link]

[link]

Mi jön be az ilyenen lányok?

/a fotók egy nyilvános oldalra lettek kitéve, szóval semmi személyiségi jogot nem sért a belinkelése/

2014. okt. 29. 16:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ez szuper akkor minden fiú legyen egy gyenge, nyávogó, b*zifejű kis....
2014. okt. 29. 16:56
 12/21 anonim ***** válasza:
83%
#8 Egy szóval nem mondtam, hogy aki testépítéssel foglalkozik, azzal bármi baj lenne. Azzal van bajom, hogy egyszer azért vinnyog az egyik, hogy a lányoknak nem tetszenek a vékony fiúk, csak az izomagyúak, utána meg azért nyíg a másik, mert a lányoknak állítólag a kislányos fiúcskák jönnek be. És elég unalmas már.
2014. okt. 29. 17:23
 13/21 anonim válasza:
0%

Akkor nekem is lenne egy kérdésem: Te/ti miért foglalkozol/foglalkoztok más életével?

De most komolyan! Neked/nektek nem mindegy, hogy ez a srác hogyan öltözködik, vagy mit csinál?

Amúgy is, ez a srác 14 éves, változni fog még nagyon sokat (a kinézete). Neki ez a stílus tetszik, ezért így öltözködik. Gondolom te se hordasz más rhát, mert valakinek nem tetszik. Szerintem semmi köze sincs senkinek, hogy ő milyen ruhát húz fel...

A másik: Miért mondasz valakiről úgy véleményt, hogy nem is ismered?

Biztos vagyok benne, hogy nem ismered, mert akkor tudnád, hogy ő egy nagyon aranyos, vicces fiú, és mindenkivel(!) kedves. Nem lehet, hogy véletlenül ezért van olyan sok 'lájkja' , és ezért szeretik olyan sokan?

Az persze már egy más dolog, hogy te ezért irigykedsz rá, mert pl. téged nem kedvelnek annyian.

Ha mondjuk kicsit jobban megismernéd, és nem csak így ránézésből, a külsejéről alkotnál véleményt, akkor te is csak jó dolgokat tudnál mondani róla.

...

Szerintem mindenki jobban járna, ha nem a másikkal, hanem a saját életével foglalkozna.

2014. okt. 30. 12:00
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Húha, megérkeztek a 15 éves tinip. csa rajongók a közhelyes "miért foglalkozol más életével" dumákkal, most komolyan csak ezért regisztráltál be? Ez az irigy duma elég szegényes, próbálj kitalálni valami mást, szerintem az itt kommentelők közül senki se lenne a helyében. Arról már nem is beszélek, hogy valószínűleg te sem ismered, csak megválaszolta 2 kérdésed és benedvesedtél tőle, az utcán suttyóskodó videóiból meg simán le lehet szűrni, hogy egy jellemtelen alak.

Egyébként tényleg aranyos lehet, hogy így idegen embereket nyakon önt, meg odamegy idegen emberekhez az utcán kötekedni, mert azt raj kitenni az ask.fm-re.

Inkább írd meg a házid, ne okoskodj.

Egyébként az is vicces, hogy szerinted azért vagyunk irigyek mert többen kedvelik, tudod valakinek lehet, csak 10 barátja van, de azok normális emberek, nem több száz felnyírt hajú páwa meg 15 éves tinik* rva, és többet is ér azzal a 10 emberrel. Nem is értem, hogy ilyenekre miért irigykedne az ember :)

2014. okt. 30. 12:35
 15/21 anonim ***** válasza:
Látom le is vetted a neved gyorsan, mindegy most már szerintem ne kezd el vetíteni, hogy te nem vagy olyan, mint amilyennek leírtam a rajongótáborát. :)
2014. okt. 30. 12:36
 16/21 anonim válasza:

Gratulálok!

Az előző válaszod legalább téged minősít:) Én senkire nem mondtam rosszat szerintem...

De ha tudsz arra válaszolni, hogy miért foglalkozol más életével...?:)

2014. okt. 30. 13:18
 17/21 anonim válasza:
Ő legalább éli az életét :D
2014. okt. 30. 13:20
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem foglalkozok az életével, leszarom az életét, addig nem is hallottam róla, amíg nem olvastam ezt a kérdést, megnéztem a videót meg a képeket és véleményt alkottam róla, ennyi, nem kell hazugságokat ráhúzni másra, egyedül te vagy az, aki az életével foglalkozik, lefogadom, hogy kívűlről vágod a lábméretét meg a kedvenc italát. Nyugodtan rakd vissza a neved, legalább látja mindenki, hogy egy 15 éves p. csa védi őt megint :)

Hát éli az életét, valakinek ez a nagybetűs élet, hogy a városba lóg egész nap és embereket önt le, valakinek meg teljesen más, karriert épít, alkot, gazdag akar lenni, utazni stb. mindenki a saját szellemi szintjéhez mérten éli az életét, neked meg ez a húdenagy élet, ami elég szomorú, de ez van, valakinek kell a mekiben is csinálni majd a sajtburgert, ott talán majd újra találkozol a nagy szerelmeddel, ezzel a fiúval(?) vagy mivel.

2014. okt. 30. 13:28
 19/21 anonim válasza:
0%
előző, fogadok hogy te se a tizenévesek korosztályába tartozol..
2014. okt. 30. 14:20
 20/21 greta201 válasza:

Akkor itt lenne egy "tizenéves tinipi.csa"... ~.~'

Nekem külsőre egyáltalán nem jön be és az ilyen felnyírt hajú srácok egyike sem nyerte még el a tetszésem.~~

Viszont,ahogy elnéztem *lö olvasott vagy 5 választ* jó fejnek tűnik:DD Az a lényeg,én személy szerint belsőre jobban bukom:33

Nem mondom,hogy a külső nem lényeg,mert az mindig lényeg,nem fogok álszent kisribit játszani (ha már tinip.csa vagyok:'DD)... de szerintem egyesek megnyilvánulásai sokkal visszataszítóbbak,mint a srác külseje:"DDD

Áhh,Istenem, köszönöm hogy az én ízlésem az ázsiai fiúkig terjed csak el...><

2014. nov. 6. 23:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!