Lányok nektek miért jönnek be az ilyen sutyerák, kislányos fiúk? Videók és képek lent.
Alapból, hogy lehet valaki ilyen paraszt, hogy ilyet megcsinál? Ez nem bűncselekmény?
Egyébként itt vannak még képek erről a gyerekről:
Mi jön be az ilyenen lányok?
/a fotók egy nyilvános oldalra lettek kitéve, szóval semmi személyiségi jogot nem sért a belinkelése/
szerintem azt hiszik a tinilányok, hogy ha ír 2 vicces választ (ami nekünk kicsit se lenne vicces) akkor jó fej meg értelmes.
Szegények úgy gondolják hogy így meg lehet ismerni egymást az ask fmen keresztül.
és 19 éves vagyok lány, de sose tetszettek az ilyen fiúk.
Én nem azt veszem észre a válaszaiból hogy vicces, hanem azt hogy buta. BORZASZTÓ BUTA
Sajnos ilyen fiúk számítanak "vagánynak" a 14-15 évesek körében.
szerintem 18-19 körül már kinővik. A 20 éves korosztály pedig már le is nézi őket, szóval nem hiszem hogy sokáig tudnának menőznek, majd amikor bekerülnek egy egyetemre vagy fősulira, rájönnek hogy mindenki undorodik tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!