Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi/Meleg tinik, miért csak 1 alkalomra kerestek?
Az ösztön vagy nem is tudom. Amúgy az tény, hogy a mostani 14-18 év közöttiek közt sokkal több az aki 1-2 találkozót akar max és aztán új farokra vágyik. Ami kicsit érthető, de valóban én se értem, ha valakivel jó valami miért ne lehetne máskor is. Csak hát ugye Pesten elég egyszerű találni valakit. Ha nem bányarém az ember. Azonban az mindig új, az mindig más. Egyébként én is hasonló vagyok, mint te kedves kérdező. Érdekel, hogy milyen lehet mással is, de jó lenne ha lenne egy olyan ember aki fix, akivel tudom csinálni bármikor és nem kell időt és energiát szánni a keresgélésre, mert azért az is melós dolog.
Szóval aki hasonló írhat nyugodtan!
Próbálkoztam tartóssal de mindegyik srác kikötötte, hogy ő védekezve szeretne hosszú távon is.
A tartósnak meg az lenne az egyik nagy értelme, hogy mivel nem szexelünk egymáson kívül mással, ezért mondjuk a seggébe élvezhetek komoly kockázat nélkül.
20/F (lehet már nem vagyok tini, de remélem érdekel a válaszom)
Én 1 alkalmast is szívesen vállalnék egy tinivel !!!
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!