Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk! Ti milyen testalkatú srácokat kerestek? (18-26 év)
Én biszex vagyok de azér írok :D
Nekem mackos a testalkatom és van egy kis hasam is és én nem szeretem a vézna pasikat :D
18/F
Nekem a vékony vagy sportos srácok jönnek be. Vagy a nagyon nagyon vékonyak. Én is elég vékony vok és gondolom ezért.
27 bi
24F én átlagos vagyok, kicsit izmos, nekem az átlagos vékonyabb srácok jönnek be.
Macis sráccal nem tudnám elképzelni a jövőmet, de persze, valakinek meg ők az esetei
változóak vagyunk
Vékony vagy átlagos "gyerek arcú" srácok jönnek be. :D
19/F
186 cm, 74 kg vagyok, átlagos testalkatú és hozzám hasonló testalkatúak vagy egy kicsit vékonyabbak jönnek be. Kicsit izmus még lehet, de ne legyen nagyon kigyúrt. Macis testalkatúval sajnos én sem igazán tudnám elképzelni a jövőmet. :(
26/F (meleg)
bi vagyok,a vékonyak,csontosan izmosak jönnekbe,én is az vagyok.de a macikat sem vetem meg(egy pontig).
27/f
18 évesen, átlagos testalkattal;
én a nagyon vékonyakat nem preferálom, de például a sportos, vagy izmos fiúknak tudok örülni.. :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!