Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miét izgatnak fel 24 évesen a tinicsajok a 15-16 köeüliek?
Nem érzem magam pedonak, sőt...
nem is volt nagyon fiatalabb barátnőm, max 2 év.
Sokat gondolok mégis az ilyen fiatalka csajszikra. Nem tudom őket kiverni a fejemből. Pici cici, pici popsi, pici minden ahhhwww...:P
Biztosan kapok majd hideget meleget, de azert írtam ki a kerdest, hogy hogyan tudnék "leszokni" erről?
Hiszen valljuk be, komoly kapcsolatra ilyen korban egy majd 10 éves korkülönbség sok.
Mégis betüzelnek ezek a lányok...öltözködés, miniszoknya, magassarkum vagy flippflopp papucsba, p/csagatyába, műköröm, dekoltázs stb...bevallom neha eleg komolyan felizgulok...
Pedo vagyok?
Kemény, én is mostanában vettem ezt észre magamon :D És én is 24 vagyok, kis hamva bőrük meg minden :D Plusz én kedvelem az egyszerűségüket, nincsenek világi problémáik, meg az őszinte szókimondásukat :D.
Sokszor a Tini kategóriában mondják meg ezen az oldalon is a frankót úgy igazán :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!