Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miét izgatnak fel 24 évesen a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miét izgatnak fel 24 évesen a tinicsajok a 15-16 köeüliek?

Figyelt kérdés

Nem érzem magam pedonak, sőt...

nem is volt nagyon fiatalabb barátnőm, max 2 év.

Sokat gondolok mégis az ilyen fiatalka csajszikra. Nem tudom őket kiverni a fejemből. Pici cici, pici popsi, pici minden ahhhwww...:P

Biztosan kapok majd hideget meleget, de azert írtam ki a kerdest, hogy hogyan tudnék "leszokni" erről?

Hiszen valljuk be, komoly kapcsolatra ilyen korban egy majd 10 éves korkülönbség sok.

Mégis betüzelnek ezek a lányok...öltözködés, miniszoknya, magassarkum vagy flippflopp papucsba, p/csagatyába, műköröm, dekoltázs stb...bevallom neha eleg komolyan felizgulok...

Pedo vagyok?

2015. aug. 11. 11:43
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
10%
10. Neked mi bajod van? Megjött a havi? Fogadd el, hogy valakinek a vékony lányok tetszenek és pont.
2015. aug. 11. 12:12
 12/27 anonim ***** válasza:
48%
Én is így vagyok vele. Külsőre is nagyon tetszenek, nőiesebben öltözködnek, kevesebbet panaszkodnak és még a szexben is bevállalósabbak. Na meg nekik nem számít annyira a pénz, mint a huszonéveseknek.
2015. aug. 11. 12:37
 13/27 anonim ***** válasza:
51%
Nem vagy az. Ezek a lányok (az érettebbek) már a természet legtöbb pasibevonzó fegyverével fel vannak vértezve, alakuló cicik, kerek popsi, plusz rá is játszanak még ezekre a sminkkel, kihívó viselkedéssel, stb az lenne abnormális ha férfiként hidegen hagynának. Az egy másik kérdés, hogy sokuknál a szellemi érettség a testitől még elmarad.
2015. aug. 11. 14:22
 14/27 anonim ***** válasza:

Kicsik is, irányíthatóak is, nem is kell sokat bizonyítani, hogy legyél valaki a szemükben. Miért ne lennének sok férfi vágyai?

Mondjuk az elég visszataszító, amikor azt részletezitek, hogy milyen "kicsi és gyermekies" a kinézetük, mert még maguk is kicsik és gyermekiesek (nem azt mondtam, hogy gyerekek, szóval nem kell a szokásos "14 után már nem gyerek, nem vagyok pedofil hogy képzeled, én aztán nem vagyok pedofil!!4!" baromság)

Azért az elgondolkodtató, hogy miért nem elfogadott dolog pubertás korú taknyosokkal kezdeni (legalábbis normális emberek körében)

Mondjuk az is teljesen legális, hogy 60 évesek kikezdjenek 14 évesekkel, de (jobb esetben) ilyenkor azért még a legelvetemültebbekben is megszólal valami, hogy ez távol áll a normálistól, és a felnőtt embernek a saját korosztályával kéne kezdenie.

2015. aug. 11. 17:06
 15/27 anonim ***** válasza:

Nem vagy pedofil, az a 8 éves gyerekekre bukik.

Van erre egy szó, efebofil, de szerintem full kamu, akkor minden férfi az.

Minden pasi megnéz egy fullos 16 évest, főleg nyáron mászkálnak a plázákban olyan p.csagatyákban mint egy francia bugyi, jó melleik vannak amit kis is raknak... aki azt mondja hogy nem tetszik nekik, az álszent és hazudik.

2015. aug. 11. 19:40
 16/27 anonim ***** válasza:

Jaja, sajnálom is az amarikaiakat, hogy ilyen hülye törvényeik vannak. Ott a lányok sokkal ribisebbek, de egy 17évest nem dughat meg egy 18éves mert börtönt kap érte:D

Ezért a tinilányok csak a menőbb tinifiúknak maradnak meg, akik jóval kevesebbet tudnak nyújtani.

2015. aug. 11. 20:03
 17/27 anonim ***** válasza:

Ez biztos így van Amerikában?

Tudtommal volt 2 sztárpár, Tyga és Kyle Jenner, előbbi 24-25 utóbbi pedig 16 éves volt amikor összejöttek, és semmi bajuk nem lett belőle... :D Nem nagyon tudom elképzelni, hogy ott lesittelnének minden 20 körüli csávót aki összejön egy 17 évessel mondjuk, elég nagy retardáltság lenne.

2015. aug. 11. 20:24
 18/27 anonim ***** válasza:
81%

Érdekes téma. Nem vagy pedofil emiatt. Egyetértek azokkal a hozzászólókkal, akik azt mondják hogy ezek a lányok vonzák a fiúkat férfiakat. Persze, szerintem a legtöbb férfi igenis megnézi a serdülő lányokat. Miféle férfi lenne az aki nem? Egy egészséges férfi vonzalmat érez az első menstruáción átesett lányok iránt, ez a program bennünk van. Pontosan nem tudom megmondani mi a vonzó bennük, de ezt egy férfi érzi. Valamit látni a szemükben, igen azt hiszem ez az, szemükből látszik, hogy mikor készek a párosodásra. Máshogy néznek a fiúkra férfiakra, mint annakelőtte, amikor még úgymond gyerekek voltak.

Az pedig a kérdés másik érdekes része, hogy ezek a lányok testileg milyenek. Akik vonzódnak a serdülőkhöz szexuálisan, azok nem olyan kifejezéseket használnak "őrült jó csöcse van", meg "basznivaló segge". Nem ezeket maximum a késő tizes, huszas-harmincas nőkre használják. Egy serdülő lánynál mi a vonzó? "Hamvas bőr" (úristen, igen!). "Ici pici popsi". "Pici minden". "Aranyos". "Vékonyak". "Angyali pofi". Szóval ne legyünk képmutatóak, a serdülő lányokban a fiúk férfiak azt találják vonzónak amivel a 18+ korosztály már nem fog rendelkezni (vékonyak, hamvas bőrűek, angyali arcúak, naívak, pici mindenük). Ennek is nyilván megvan a biológiai magyarázata. Nem tudom pontosan mi.

Érdekes oldala a témának amit felhoztatok még, a beleegyezési korhatár, azaz az a kor amikortól büntetlenül lehet egy lánnyal szexuális kapcsolatot létesíteni. Ez Magyarországon 14 év. Az államok ezt a kort ahhoz a pillanathoz próbálják igazítani, amikor a lányok tényleg készek a párosodásra, vagyis megindult a menstruációs ciklusuk, van peteérés. Tudom hogy ez a kor már 11 éves korban elkezdődik, de vannak későn érők, és ezt a jogalkotó figyelembe vette. Az angolszászoknál (Anglia, Kanada, USA) ez a beleegyezési korhatár jellemzően 16 év, de egyes államokban 17, vagy 18 év is lehet. Úgyhogy például ne menjetek Kaliforniába csajozni :D

Mi, mint sok mindenben a német jogot követjük, azaz 14 év a beleegyezési korhatár. De Svájcban, Spanyoloknál 16 év. Párkányban 15.

Mindehhez hozzátenném, hogy ez nem azt jelenti, hogy akkor minden 40 vagy 50 éves férfi kezdjen el udvarolni 14 éves lányoknak, azért mert ez teljesen legális. Természetesen vannak társadalmi szokások, amiket ha áttörünk könnyen kárt okozhatunk bármelyik félben. Lehet csinálni, de ésszel. Van arra példa, hogy működik az ilyen kapcsolat. Viszont 24 évesen 15-16 éves csajjal teljesen normális ha jársz, párosodsz. :)

2015. aug. 12. 09:36
 19/27 anonim ***** válasza:
32%
Hát, én felszolgálóként hallom néha beszélgetni őket. Néhány kivételtől eltekintve ezek a szóbanforgó tinik a huszonéves srácokat már "bácsi"-nak tekintik jobb esetben, míg csak stírolják őket. Ha kezdeményeznek is, akkor vén s e g g f e j lesz hamar a huszonéves srácokból...
2015. aug. 12. 12:01
 20/27 anonim ***** válasza:
74%

Te valami irtó nagy fogyatékosságot mondtál most utolsó. :D

Gondolom lány vagy aki nem tini, azt ezzel a kis hülyeséggel próbálod lelombozni a férfiakat.

Gimnáziumban legtöbb lány osztálytársamnak volt egy ilyen időszaka, hogy valami 20 Körüli csávóra nyáladzott/kavart/járt vele. Ovisok beszélgetését fülelhetted te, mert egy szellemileg épp 16 éves nem bácsiz meg vénemberez le egy 20 évest. Azt a 4-5-6-7 év korkülönbséget ne add már elő ennyire hú de nagy dolognak.

2015. aug. 12. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!