Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez végülis milyen kapcsolat? Lehet ennyire összekeverni érzelmeket?
Boy George ugye egy ír androgün énekes, tehát szívesen visel női öltözéket, de közben elfogadja, hogy férfi, emelett homoszexuális. Jon Moss Boy George együttesének, a Culture Clubnak a dobosa. A '80-as években egy elég hosszú (4-5 év) párkapcsolatban éltek, amiről csak később szerzett tudomást a nagyérdemű.
Jon Moss állítása szerint ő egy heteroszexuális férfi, de mégis szerelembe esett egy férfival. A kapcsolatuk nagyon meredek volt és nem is tipikus. Állandó drámák, veszekedések, verekedések (!), kibékülések sorozata. George előtt és után Jonnak csak barátnői voltak, illetve mára már van két gyermeke is.
Ami engem érdekel, hogy ez akkor mégis miféle kapcsolat? Mármint előfordulhat, hogy egy heteroszexuális férfi összekeveri a legjobb barátja iránt táplált érzelmeket, csakmert a másik fél meleg? Főleg pszichológiai szempontból érdekelne a dolog.
Erre nem tudom a választ konkrétan az o esetükben sem, se szerintem jon szerelmes volt az énekesbe. Fizikailag másokat kívánt de ot akarta volna, ha meleg lett volna.
De en akárhány hetero pasival talakoztam mind hányt a melegek közötti szerintem gyönyörű szexualitás tol.
En a hetero szextol.
De pl egy gyönyörű nőre ha szépnek találom pl en Claudia Schifferrel vagyok igy lehet hogy ha vele dolgoztam volna anno en is féltékeny lennék sz o partnere független attól hogy csak férfit kívánok.
Ez teljesen normális szerintem.
Az emberek szeles érzelmi skálán működnek.
Szóval 100 hogy szerelem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!