Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mivel lehet elrontani egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lehet elrontani egy kapcsolatot az elején?

Figyelt kérdés
Csak mert nem szeretném ha lezs valakim.

2015. dec. 25. 20:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
A féltékenység a leggyakoribb.
2015. dec. 25. 20:51
 2/13 anonim ***** válasza:
55%
Azzal, ha elmondod neki, hogy GYK-zol
2015. dec. 25. 20:54
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

A túlzott szeretettel is. Én pl határozottan érzem, hogy a mostani párom túlságosan érzi, hogy bejön.

Pedig csak annyit akartam, hogy érezze, hogy szeretem, mert első vagyok neki, de már rájöttem, hogy nem jó döntést hoztam. Mert engem is idegesített, ha ilyen párom volt. Szóval most visszaveszek, mert már úgy is tudja, hogy szeretem és remélem, hogy ezután nem fog kirakni. Bár kicsit vicces lenne, mert még csak pár naposak vagyunk, de ma érzem, hogy sikerült véletlen túl soknak lenni.

2015. dec. 25. 20:55
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Hisztivel, féltékenységi jelenetekkel, alacsony önértékeléssel, s még ezeregy dologgal.
2015. dec. 25. 20:56
 5/13 A kérdező kommentje:

2-es Miért? Abból mi baj lehet?

3-as Szurkolok, majd írd meg sikerült-e. Egyébként meg esetleg mond neki, hogy tudod, hogy hibáztál, hátha. Amúgy az idő segít mindenen.

4-es Az önértékeléshez a másiktól kell pozitív válasz. Szerintem.

KORT IS ÍRJATOK KÉRLEK!

2015. dec. 25. 20:59
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Rendben, megírom majd mi volt. Bár én azon vagyok, hogy csak jót írhassak eredménynek. Nem örülök, hogy egyből elcsesztem(márha tényleg), csak a legjobbat akartam. Egyébként talán túlkomunikáltam az egészet, ami nagy hiba. Én magam is utáltam mikor ilyen partnerem volt és igazándiból néha csak azért mondtam, mert akartam, hogy érezze, hisz még első vagyok neki. Ha elcsesztem így jártam. Nagyon sajnálom majd, de mondjuk mindig lehet második esély is.
2015. dec. 25. 21:11
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki túlzottan ragaszkodó, birtoklási vágytól fűtött, mindjárt életfogytig tervező csapda.
2015. dec. 25. 21:12
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Lemaradt, 24
2015. dec. 25. 21:13
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

#3 ne aggódj, ha első vagy a párodnak akkor örül neki hogy ennyire szereted. :)

Hogy a kérdésre is válaszoljak. :D

A féltékenykedéssel,a túlzott birtoklási vággyal, azzal ha folyton számonkéred rajta hogy hol és kivel volt, azzal ha erőszakos vagy.

2015. dec. 25. 21:17
 10/13 A kérdező kommentje:
6-os. Hát én nagyon örülnék, ha ilyen fiút találnék. Szerintem ha nem értékeli, akkor így járt. Nagyon szimpatikus az, ahogy ésszel, korrekten, értelmesen felfogod a hibáidat. Feltétlenül írd meg mi lett. A korod is érdekel.
2015. dec. 25. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!