Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Merre vannak fiatal meleg/bisz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Merre vannak fiatal meleg/biszexeknek szórakozóhely/házibuli?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az érdekelne, hogy tudtok-e melegeknek, avagy biszexeknek szórakozóhelyet ami akár 16-18as, viszont vagy alapból meleg legyen (nem hőmérsékletileg), vagy biszexeknek, vagy ahová tudjátok, hogy sok hasonló beállítottságú ember jár.

Hallottam már barátoktól ilyen helyeket, csak nem mertem rákérdezni, nehogy feltünő legyen, így hát itt megkérdezném. Akár egy jó házibuli keretében is jó lenne.

Leszögezném, hogy nem szexet, meg hasonlót keresnék ilyen helyen, hanem ismerkednék, és utána kialakítani valamit.

Volt már olyan, hogy szórakozóhelyen láttam 2 tényleg jól kinéző lehet, hogy még nálam fiatalabb srácokat smárolni, csak ciki lett volna odaállítani.

Lényegében akkor ilyesmi helyet keresnék, ahol mások is hasonló szándékkal keresnek, és mondjuk nem csak 30+os van.

Köszönöm a figyelmet! :)

18/f

2015. dec. 25. 15:29
 1/6 A kérdező kommentje:
Elsősorban Budapesten keresnék, Budapestiektől érdeklődnék :)
2015. dec. 25. 15:32
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Alterego
2015. dec. 25. 15:32
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

:)

Alterego Club and Lounge

1066 Budapest, Dessewffy u. 33.

[link]

2015. dec. 25. 15:34
 4/6 A kérdező kommentje:

Kifejtenéd?

Csak azért, mert nem szeretném, hogy ha lemegyek, akkor mint fiatal, mindenki betaláljon. Milyen a felhozatal? Baráttal érdemes menni? Nagy lenne a rizikó/ kellemetlen lehet, ha a heteró barátommal megyek le, hogy azért legyen társaságom?

(semmi felvágás, csak lehet, hogy ha látják rajtam, hogy új vagyok akkor érhet kellemetlen meglepetés)

Köszi a válaszodat! :)

2015. dec. 25. 15:35
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nos én még csak az Alteregoban voltam. :)

A felhozatal vegyes, sok fiatal van. Nem gáz ha barátot is viszel. Először én is heteró baráttal mentem. Nem fog kellemetlen meglepetés érni :D Emiatt először én is aggódtam,de jó fejek akik oda járnak. :) Csak akkor történik valami ha te is akarod ;)

2015. dec. 25. 15:43
 6/6 anonim ***** válasza:

Én egy haverommal a melegszaunába mentünk le csak szaunázni:D

Ott is volt pár jó srác:)

2015. dec. 26. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!