Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez végülis milyen kapcsolat? Lehet ennyire összekeverni érzelmeket?
Boy George ugye egy ír androgün énekes, tehát szívesen visel női öltözéket, de közben elfogadja, hogy férfi, emelett homoszexuális. Jon Moss Boy George együttesének, a Culture Clubnak a dobosa. A '80-as években egy elég hosszú (4-5 év) párkapcsolatban éltek, amiről csak később szerzett tudomást a nagyérdemű.
Jon Moss állítása szerint ő egy heteroszexuális férfi, de mégis szerelembe esett egy férfival. A kapcsolatuk nagyon meredek volt és nem is tipikus. Állandó drámák, veszekedések, verekedések (!), kibékülések sorozata. George előtt és után Jonnak csak barátnői voltak, illetve mára már van két gyermeke is.
Ami engem érdekel, hogy ez akkor mégis miféle kapcsolat? Mármint előfordulhat, hogy egy heteroszexuális férfi összekeveri a legjobb barátja iránt táplált érzelmeket, csakmert a másik fél meleg? Főleg pszichológiai szempontból érdekelne a dolog.
Azt hitte Boy George-nak annyi lóvéja van mint George Michael-nek...:)
És ez most komoly.
Ne foglalkozz híres, ismert vagy gazdag vagy jólmenő külföldi emberekkel máshogy élnek...
25/f passzív srác vagyok.
Ez arra rossz példa.
Hallott, olvasott, mások által előadott az nem
Valóság...
Emberi kapcsolatok hoz ismerd meg magát az embert.
Ettől független amit írtam erre az esetre valóság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!