Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy ezért megsértődött?
Figyelt kérdés
A barátom hazaért a melóból, gondoltam csinálok neki vacsorát. Bemegyek a szobába és látom, hogy elaludt, gondoltam melléfekszem és lepihenek én is, de felébredt és mérges volt, hogy minek ébresztettem fel... Pedig csak oda akartam bújni, szóval értitek.2015. szept. 19. 19:51
1/15 anonim válasza:
hülye a barátod. Én örülnék ha mellém feküdne a párom!
2/15 anonim válasza:
én már annak örülnék ha lenne párom
#síróképcsatolása
amúúgy kb. ilyen egy tökéletes barátnő szóval 1 hibbant a barátod már bocsi
3/15 anonim válasza:
1es vagyok. Igen osztom a 2. válaszolót. Ilyen barátnőnek én is örűlnék és odáig lennék ha ilyen törődő.
5/15 anonim válasza:
Meleg az nem barát??? Azt irják barátnő XD
6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igen, nem barátnő vagyok, de azért jót nevettem. :D :D
2015. szept. 19. 20:22
7/15 anonim válasza:
Meg kell cumiztatni, és akkor lenyugszik.
8/15 anonim válasza:
hát én biztos nem sértődtem volna meg, én is örültem volna hogy látom a cuki pofikáját :) ;) engem ha lenne párom én biztos nem tudna magára haragítani ilyen dolgokért..ahhoz sok rosszat kéne hogy csináljon :D
szóval, nem hiszem hogy ez szép húzás volt tőle, főleg hogy te még kedveskedni is akartál neki..
9/15 anonim válasza:
Awww:3 szerintem ez tök cuki...lett volna, ha a pasid normálisan viselkedett volna, pl puszi a homlokodra és átölel vagy valami:/
Bezzeg én meg szingli vagyok...gahhh! De remélem renden vannak a dolgaitok és jó a párkapcsolatotok;)
10/15 anonim válasza:
ennyiből nem ismerem meg a kapcsolatotokat, ha rendszeresen így viselkedik, akkor lehet gond...viszont ha amúgy ez nem jellemző, akkor valszeg csak nagyon fáradt, rossz kedve volt és ingerült volt...ez előfordul:) te ismered őt, te tudhatod, hogy ez normális-e nála
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!