Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A havejával randizok ezért megsértödött rám? Jogos?
Van egy srác akivel egy buliban összegabalyodtam. Utána többször beszéltünk rola hogy majd találkozunk, de sose lett belöle semmi. Volt hogy irtam neki hogy mikor ér rá, mindig volt valami indok hogy nem. (dolgozok de utána mindenképp, ha szeretnéd persze majd megbeszéljük stb.stb.)
ez ment kb 2 honapon keresztül. Erre én összegabalyodtam egy haverjával(mikor talizgattunk nem voltak joban már egy jo ideje, több mint egy éve)
most a haverjával randizgatunk, igazábol nekem nagyon bejön, valami nagyon megfogott benne :))
és mint kiderült önagysága vérig van sértve hogy én neki igérgettem de nem taliztam vele. Amikor én sokszor kérdeztem hogy álle a tali meg hogy jo lenne talizni valamikor. Jogosan van megsértödve??
22L
"Van egy srác akivel egy buliban összegabalyodtam."
Figyelem! R_b@ncveszély!!! :O
Azért jogos, mert legalább egy fél sort írhattál volna az elsőnek, nézd, 2 hónapig nem hoztuk össze, most már mással randizok. Ha valakinek te azt mondod, megérted amiért munkája/vizsgája/bármije miatt nem tudta eddig megoldani, és mikor rákérdez, később azért pótoljátok-e, igennel felelsz, onnan tényleg becsaptad őt.
Tehát nem az a baj, hogy te beleuntál a várakozásba (bár volt rá nyomós oka, ez még érthető), hanem a lezáratlan ígéret, hogy persze, pótoljuk majd, nincs semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!