Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha nem örültem mikor randira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem örültem mikor randira hívott, akkor lehet megsértődött rám?

Figyelt kérdés
Elhívott egy fiú randizni. Én nagyon visszafogott lány vagyok, csendes, önbizalom hiányos. De amúgy tetszik nekem ez a fiú. És mikor mondta hogy volna-e kedvem találkozni vele, csak bólogattam, meg azt sem tudtam mit mondjak, mert annyira zavarba jöttem. És csak elkomolyodtam majd másról kezdtem el beszélni mert nem tudtam mit kezdeni a helyzettel. De közben meg nagyon örültem, csak hihetetlen volt. És nem hívott fel pedig mondta. Azért lehet mert nem látta rajtam hogy akarom én is?
2013. febr. 16. 18:11
 1/5 Ez a nevem! ***** válasza:

Szia!

Inkább el bizonytalanodott,mint megsértődött az a fiú.

Ilyenkor,amit tehetsz,írsz neki egy sms-t,vagy emailt hogy ne haragudjon rád,amiért nem mentél el vele randizmi.

Írd neki hogy szeretnél randizni vele,csak akkor éppen nem voltál valami jól és ezért nem mentél el vele.Magyarázd kicsit körül,utána pedig szedd össze magad és menj el vele :-)

És legyen önbizalmad,oké? Sok sikert!

2013. febr. 16. 18:19
 2/5 A kérdező kommentje:

Úgy volt hogy csak a suliban kérdezte ezt meg, de a randi helyszín meg ilyesmi szóba sem került. Csak annyi hogy volna-e kedvem. És ugye erre nem igazán válaszoltam, így nem is keresett többször ezzel a dologgal.

Szóval nem az hogy nem mentem el, mert elmentem volna, de nem beszéltük meg hogy mikor meg hol.

2013. febr. 16. 18:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Én ezt úgy értékeltem volna, hogy nem akarsz randizni és többet nem keresnélek. Hívd fel írj neki stb. mást nem tudsz most csinálni.
2013. febr. 16. 18:24
 4/5 Ez a nevem! ***** válasza:
Azért nem keresett meg,mert mint írtam is, elbizonytalanodott,és abban van hogy ha most kérdezne meg,ugyanazt a választ kapná,mint akkor.Írj neki egy üzenetet hogy mi van vele,hogy van,stb...és ha válaszol,akkor majd keresni is fog.
2013. febr. 16. 18:28
 5/5 Ez a nevem! ***** válasza:

Én vagyok az 1-es és a 4-es válaszoló.Csak azért írok most,hogy ugye megírod később hogy mire jutottál?

Csak szeretnék gratulálni a sikeredhez.Hm?

2013. febr. 16. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!