Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régi ismerőssel szórakoztunk, erre megsértődött a srác akivel randizgatok. Én értettem félre?
19/L vagyok és kb egy hónapja alakulgat valami egy sráccal. Nagyon rendesnek tűnt, nem akart semmit elkapkodni. Viszont találkozni ritkán tudtunk, megbeszéltük és sokszor lemondta, mert dolgoznia kellett, de nem aggódtam, mert mindig hívott, keresett, sokat beszélgettünk, csak a személyes kontakt maradt ki. Viszont mindig tervezett, hogy majd ezt csináljuk, ide megyünk, oda megyünk és a lakótársainak is bemutatott. Nekem haza kellett utaznom vidékre és előtte is csak kevés időre tudtunk összefutni, ezért nem igazán tudtam, hogy mi van köztünk. Viszont egy nagyon kedves fiú ismerősöm kirakott egy régi képet az adatlapomra és elkezdtünk ökörködni a kommentekben, ez lehet, hogy neki nem tetszett, mert az üzenőfalamról eltűntek az érzelmes bejegyzései, ráírtam de nem válaszolt, kijelentkezett majd be, de még mindig semmi, a telefonja meg ki van kapcsolva. Gondoltam, hagyom egy kicsit, nem akarok lerázhatatlan lenni, de mégis nagyon piszkál, hogy ilyen kis hülyeségen megsértődik, pedig tényleg egy nagyon régi ismerősöm volt a másik srác és ezt ő is tudja. Ezen kívül más nem történt, ami ok lehetett volna.
Ti mit gondoltok róla?
féltékeny lett, azt hiszi akarsz valamit a másik sráctól, majd megnyugszik, hagyj neki egy kis időt és rendben lesz minden
22f
Ha ennyi után egy ilyen hisztit levágott, akkor hagyd a fenébe.
Gondolj bele, mi lesz ha ez akkor történik, ha már fél éve jártok? Azonnal elhagy? Megver?
Na azt én sem mondom, hogy zárkózz el, ne beszélj stb..
Az ördög a részletekben bújik meg. A részleteket meg nem tudjuk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!