Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ezen megsértődött?
Figyelt kérdés
Tegnap beszélgettem párommal interneten. Kint van Ausztriában, és nem jön haza csak vasárnap reggel 10-kor. Már két hete nem láttuk egymást. Tegnap előtt este, írt egy üzit, amiben leírta mennyire szeret, köszöni hogy vagyok, meg hogy elfogadom akármilyen. Lényeg az, hogy valószínűleg vonattal jön, és a határban szállna le. Onnan valakinek tovább kéne vinni, egyenesen haza. Felajánlottam neki, hogy elmegyek érte, és akkor legalább kettesben szépen hazajövünk. Tegnap felhoztam a témát, hogy akkor mondja már el, hogy hogy lesz, mikor ér oda. Erre ő aztmondta, nem tudom de akkor hagyjuk, majd eljön értem apa. Mondtam neki, hogy de szivesen elmegyek, nincs ebből baj, csak most mond még hogy hogy lesz, mert akkor úgy csinálom, hogy biztos tudjak menni. Erre ő: De nem kell majd ő eljön értem. Nem könyörögtem, hogy had hozzam haza. Aztán ahogy kamoztunk, tiszta ideg volt. Mibajvan? Semmi.. Látom.. Erre már nem mondott semmit. Miért vagy hisztis? Nem vagyok hisztis hagyjálmár.. Most tényleg ezen sértődött meg?2012. dec. 27. 13:12
1/3 anonim válasza:
Hehe. Nem igazán jött át ki a ffi és ki a nő...
2/3 anonim válasza:
szerintem egyszerűen nem akart neked terhet okozni még ha neked ez nem is az
azt h miért volt ideges megnemmondom lehet h összeveszet az apjával vagy valami csinálj egy lazítós estét pl. főzől neki valamit és közben átbeszélitek ezt is vagy együtt pezsgősztök/forralt boroztok stb biztos elfogja mondani csak lehet h vmi történt vele és ídő kell neki h beletörődjön meg h elmondja :)
3/3 anonim válasza:
Szerintem egy ilyen kedves ajánlaton nem sértődik meg normális nő, sőt, örül neki, hogy milyen rendes vagy, és igyekszik alkalmazkodni hozzád (nyilván a vonat nem alkalmazkodik, ez más kérdés, de egy kb. időpontot lehet mondani :D). Ha egyébként nem egy hisztis hárpia a barátnőd, akkor szerintem is az a helyzet, hogy nem akar a terhedre lenni, nem akarja, hogy adott esetben hóban vezess, vagy ott várakozz. Plusz a nők egy része, aki nem anyagias, az ilyen esetben attól is fél, hogy majd elbenzinezel miatta tízezreket, és ezt esetleg később a fejéhez vágod. Ezek csak az én "tipikus női logika" szerinti gondolataim, lehet, hogy más van a háttérben. (24/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!