Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyilvános dicséret okán megsértődött a kiszemeltem. Jogosan tette?
Az első randi alkalmával találkoztam a csajjal, jól elbAszélgettünk, meg minden, aztán egyszercsak láttam, hogy rápillantott arra a bizonyos helyre (na ugye tudjátok már, hogy miről van szó Xdxdxd), kapva kaptam az alkalmon és megdicsértem a melleit. Ez a hülye erre azt mondta, hogy zavarba hozom és nem is igaz, ezért odamentem két idegen palihoz és megkérdeztem tőlük, ők is nekem adtak igazat, majd megkérdeztem mégegy srácot és ő is hasonlóan gondolkozott, ezen a csajszi annyira meghatódott, hogy azt mondta, mennie kell és elhúzott. De mostmár kezdem azt gondolni, hogy kicsit sértő lehetett számára ez az egész. Ti mit gondoltok?
19/f
szerintem csak nagyon zavarba jött
máskor majd vegyél neki valami szépet és mondd meg neki hogy ha zavarba jött akkor többé nem csinálsz ilyet,kérj bocsánatot
kicsit sértő??? :DDD
te nem vagy normális! ez nem kicsit volt sértő. Ez rohadtul megalázó volt. Mi az, hogy idegen embereket kérdezgetsz egy nő intim testrészeiről? Arra már ki sem térek, hogy az első randin nem a melleit kellene dicsérni... Elképesztő, milyen srácok vannak mostanában... Örülök, hogy nem most vagyok fiatal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!