Ezért megsértődött és lelépett volna?
Sziasztok!
Az imént beszéltem egy lánnyal, (nagyon-nagyon tetszik), és szóba jött egy másik lány, aki szintén szép, és linkeltem egy képet a lányról aki szóba jött. Mire ő elkezdett flegmázni meg stb.. Mondtam a lánynak hogy attól hogy szép az arca a képen lévő lánynak, még nem azt jelenti hogy szebb mint ő.. Próbáltam bókolni neki meg ilyenek, ezt ő jól fogadta, mire már viszonylag boldogabban mondta ezt: "szóval ez a lány tényleg szép.."
Mire én ezt mondtam: "Arcra tényleg C: "
És ő erre azt mondta hogy neki mennie kell, és elköszönt, mire én megkérdeztem hogy megsértődött-e, és hogy ne haragudjon, mire ő azt mondta hogy sz*rik rá, nem sértődött meg ennyin, csak a legjobb "fiúbarátjával" épp most veszett össze, és nincs kedve beszélgetni..
Ezt elb*sztam nagyon ugye? ._. Látszik hogy megsértődött..:( És a végén az a fiúbarátos rész mit jelenthetett? És hogyan tudnám kiengesztelni? :C
Az a baj, hogy nem tudom hogy ő mit gondol rólam.. Lehet hogy csak egy barátnak néz, de ha csak annak néz, akkor miért kapta fel így a vizet?
Na és a fiúbarátos részre nem tudtok valamit mondani? Az egy célzás lenne, vagy hogy értsem ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!