Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szalagavató partnernek felkért a barátnőm, de nem biztos, hogy elbírok járni a próbákra és megsértődött véleményetek?
barátnőm idén érettségizik, idén lesz a szalagavatója, és engem kért fel párjának ?
Ezzel egy a bibi, hogy idén új suliba mentem,[OKJ] és itt már minden második héten gyakorlatom van szállodában
nem tudom, hogyan bírnék reggel 7-7:45 ig és délután 15:16 ig a próbákon résztvenni heti kétszer decemberig.
Mivel új hely ne mtudom, hogy elengednének, megtehetném e hogy eljárok...
Mondom barátnőmnek, hogy ha elbírom intézni hogy elbírjak járni, akkor örömmel.. de ő erre kapásból:
hogy hagyjuk a ge cibe, les zarja szól másnak....
stb, szövegeket lenyom
Mondja hogy az elején gy is csak mosogatni fogok a szállodában... (pincérnek megyek)
De erre mondom, hogy a gyakorlati szállodából is elküldhetnek ha nem járok be
erre, hogy nem érdekli hagyjuk az egészet.. szól másnak
véleményetek?
nincs igaza a barátnődnek, de én bevallom őszintén én is hasonló voltam a durva beszédet leszámítva. sok mindent nem tudtam elfogadni mindaddig, amíg a saját bőrömön nem tapasztaltam, milyen az, ha az embernek kötelességei vannak.
sajnos úgy sem fogod tudni vele megértetni, a saját bőrén kell tapasztalnia.. haragudni fog, mert ez fontos lett volna neki. de elmúlik.. ha nem tudod megoldani, akkor nem tudod. sajnos ez van.
reggel 8 kor kezdodik a gyakorlatom delutan 16 ig.
A tanc. 07:00 - tol 07:45 ig
delutan. 15:00-16:00 ig
a 17. Keruletben a munka meg a mamutnal van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!