Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Amiért nem feküdtem le vele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amiért nem feküdtem le vele megsértődött, és kidobott szerintetek ezért meg sértődhet egy férfi?

Figyelt kérdés

2013. aug. 10. 15:29
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
igen, ha csak megkettyinteni akart
2013. aug. 10. 15:30
 2/28 anonim ***** válasza:
Ajjaj... persze, hogy meg tud. De sz_rd le.
2013. aug. 10. 15:31
 3/28 anonim ***** válasza:
33%

A lábai közé is rúghattál volna egy jó nagyot, csak a nyugodt lekiismeretedért - és még nőies voltam.

Máskülönben az ilyen nem több, mint csak gyomnövény. Csak a termésre koncentrálj.

2013. aug. 10. 15:33
 4/28 A kérdező kommentje:
Jó de mostanában elég sokan vannak így ezzel hogyha nem fekszel le besértődnek a pasik.Mi van manapság?Nem értem.
2013. aug. 10. 15:33
 5/28 A kérdező kommentje:
Én nyíltan megmondtam neki hogy nem fogok vele lefeküdni a balatoni nyaralásunkkor de aztán meg beszólt nekem a srác hogy az a baja hogy hagytam aludni.Ilyet..
2013. aug. 10. 15:35
 6/28 anonim ***** válasza:
Persze, hogy megsértődhet. Ez nem csak manapság van így. 50éve is így volt és még 50 múlva is így lesz. Az ilyenekre tenni kell magasról.
2013. aug. 10. 15:36
 7/28 anonim ***** válasza:
60%

jó mondjuk azért mielőtt elküldjük a pasit, a ***** anyába, ismerni kéne a szituációt is... lehet tényleg asz volt nem védeni akarom, csak hogy pl.:,, kérdező meghívja magát 2-3 koktélra, hablablablabla flörtölget, célzásokat tesz, aztán semmi akkor a kérdező egy hülye p*** volt

stb. szóval lehet variálni

2013. aug. 10. 15:36
 8/28 anonim ***** válasza:
ja na tessék akkor ez pont nem olyan eset, ha amúgy is mondtad neki hogy nem lesz semmi, akkor tényleg hülye a csávó
2013. aug. 10. 15:37
 9/28 anonim ***** válasza:
Hajaj:DD De örülj neki, mert igy pillanatok alatt kiderül, ki az aki csak megrántani akar, és ki az akinek testestül-lelkestül kellesz:D
2013. aug. 10. 15:38
 10/28 anonim ***** válasza:
88%
Az oké,hogy nem volt szex,de le se sz.ptad amúgy?
2013. aug. 10. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!