Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amiért nem feküdtem le vele megsértődött, és kidobott szerintetek ezért meg sértődhet egy férfi?
Figyelt kérdés
2013. aug. 10. 15:29
11/28 A kérdező kommentje:
Nem én előtte tisztáztam vele nyíltan hogy nem lesz szex,és mondta hogy oké oké rendben őt nem is ez érdekli,aztán meg beszól hogy hagytam aludni?Mondjuk nagyon kívánt ezt mondta is de én nem akartam a szexet mivel korainak érzem 1 hónapja jártunk.
2013. aug. 10. 15:39
13/28 A kérdező kommentje:
Én 23 ő 29.
2013. aug. 10. 15:41
14/28 anonim válasza:
Azért kiverhetted volna legalább...
15/28 A kérdező kommentje:
És miért?
2013. aug. 10. 15:47
16/28 anonim válasza:
1. Felnőtt nő vagy, ő meg felnőtt férfi.
2. Elmentél vele nyaralni, vagyis együtt aludtál vele feltételezem, hogy több napig.
3. Együtt vagytok egy hónapja.
És akkor most komolyan te csodálkozol?! :D
Nő vagyok, ráadásul érzékeny vagyok arra, ha egy pasi irritáló módon erőlteti a nőre a szexet, de könyörgöm... te már úgy viselkedsz, mint egy szűzribi, akinek az az élete, hogy kelleti, kéreti magát.
17/28 anonim válasza:
Csak, hogy örömet szerezz neki, és magadnak. Nem vagy már ártatlan tinilány... persze nem kötelező, emiatt megsértődni meg hülyeség.
18/28 A kérdező kommentje:
Értelek titeket is de én érzelem nélkül nem tudok szeretkezni,egyszer volt rá példa és nem volt jó nekem csak a pasinak.Csak ha szeretetből megkívánom a másikat nekem akkor jön a gyönyör érzés.
2013. aug. 10. 15:55
19/28 anonim válasza:
jó is az ha egy nő tudja h mit akar.
20/28 anonim válasza:
Akkor miért hülyíted ezt a szerencsétlent? Miért vagytok együtt egy hónapja, miért alszotok egy szobában (ágyban)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!