Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Amiért nem feküdtem le vele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amiért nem feküdtem le vele megsértődött, és kidobott szerintetek ezért meg sértődhet egy férfi?

Figyelt kérdés

2013. aug. 10. 15:29
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Ez érthető, én is így vagyok ezzel. Viszont akkor ne invitáld az ágyadba, ne aludj vele!
2013. aug. 10. 15:57
 22/28 anonim ***** válasza:
55%
ha egy hónap alatt nem alakult ki érzelem, már nem is fog. Miért vagy vele?
2013. aug. 10. 15:58
 23/28 A kérdező kommentje:
Nekem idő kell hogy a szerelem kialakulhasson legalább 1,5-2 hónap.3-4 találkozás erre szerintem kevés hogy egy mélyebbről fakadó érzelem létrejöjjön.És aki még eddig sem tud várni hát nem tudom.De ha csak a szex miatt van együtt két ember szerintem egy rövid idő után úgy is megszakad a kapcsolat.
2013. aug. 10. 16:03
 24/28 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem ha tisztázva van még az elején, hogy nem lesz szex, akkor utána nem ér besőrtődni, hogy miért nem volt… Ha ez csak egy sima kis beszólás volt, akkor ne törődj vele, de ha komolyan berágott rád, akkor tényleg érdemes átgondolni a folytatást.

Amúgy nekem a kiverés és a leszopás is szex, nem csinálom csak úgy, szívességből…

27/N

2013. aug. 10. 16:45
 25/28 A kérdező kommentje:
Én sem csinálom szívességből,ha egyszer nincs kedvem hozzá.:-)
2013. aug. 10. 16:55
 26/28 anonim ***** válasza:
Azt még mindig nem tudjuk, miért húzod az agyát? Miért alszol egy ágyban vele, ha nem akarsz tőle semmit?
2013. aug. 10. 19:43
 27/28 anonim ***** válasza:

hát mondjuk igen, azért van benne valami kérdező, meg szerintem 1 hónap után azért már simán belefér..

tehát jó mondtad, de azért ennyi idősen, már tényleg kicsit fura egymással "aludni" azt ennyi, lehet ő eleve csak úgy vette hogy jó most ezt mondtad, de úgyis másképp lesz..

nem tudom mennyire sértődött meg, de egy kicsit mindenképp jogos, szóval azért kicsit tényleg gáz, lementek nyaralni, szórakoztok, minden, esetleg kis pia is, tele energiával és aztán csak aludtok egymás mellett..

2013. aug. 10. 19:48
 28/28 anonim ***** válasza:
A nő, aki nem tud érzelmek nélkül szexelni... Üdvözlet a falvédőről.
2013. aug. 23. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!