Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok titeket vert már át...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok titeket vert már át férfi? Miért tette ezt? Mit ettetek meg? Mivel etetett meg amire felültetek? Vagy valami más?

Figyelt kérdés
Nekem nincsen semmilyen ötletem mivel lehet megvezetni egy nőt, se késztetésem erre, csak kíváncsi vagyok mégis mitől lehet ennyi elkeseredett, huszon-harmincéves csaj. 36F

2013. aug. 9. 18:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Mindenkit vert már át valaki, ez nem nemtől függ. Nők és férfiak folyamatosan átverik egymást (sajnos).
2013. aug. 9. 18:51
 2/4 A kérdező kommentje:
De mégis miért van ennek értelme? Tisztességesen nem is lehet közeledni?
2013. aug. 9. 18:56
 3/4 anonim ***** válasza:
ha több lenne a bizalom mindkét nem részéről nem lenne ennyi átverés de attól is lehet hogy valamelyik érzékenyebb és egy szakítás után bosszút áll és átveri.
2013. aug. 9. 19:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Ezeket tapasztalatból írjátok? Mit éreztek olyankor, ha más pedig közeledne hozzátok?
2013. aug. 9. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!