Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit választanátok?
Figyelt kérdés
Mész hazafele egy kihalt utcán és beránt egy sikàtorba egy férfi.Kést nyom a torkodhoz és azt mondja hogy két választásod van:
1. Leszopod közben mélytorkozol és beleengedi a szádba
2. Megdug gumi és síkosító nèlkül és ugyancsak belédèlvez
Menekülni nem tudsz,a férfinek 20 centin felüli méretei vannak.
Melyiket választanátok?
2015. szept. 19. 15:05
11/20 anonim válasza:
1-est. És egy életre megtanulná, hogy ne dugdossa olyan fogak közé a farkát akiknek a tulajdonosa nem fogadja szívesen.
12/20 A kérdező kommentje:
Ha megharapod akkor elvágja a torkodat...
2015. szept. 19. 16:49
13/20 anonim válasza:
1-est választanám! És nem harapnám le neki :)
14/20 anonim válasza:
Ó hát addigra már nem lenne nála kés :)
15/20 anonim válasza:
Ilyen sorrendben.
Mondanám neki, hogy csak akkor árulom el a HIV státuszomat, ha meg meri ezeket csinálni.:D
16/20 anonim válasza:
Először alaposan leszopnám,addigra olyan izgalomba jönne a seggem,,hogy jöhetne a második kör... Hol van ilyen sikátor?
17/20 anonim válasza:
:))))))))
Nagyon tetszik a "Nekem csak egy fogmosás, de te többet nem b'szol!" megközelítés.
Ám a "HIV státusz" is nagyon ott van a szeren.
Mindkettőtől azonnal behanyattolna bárki. :))))))
18/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
Páron én is nagyot nevettem :D
2015. szept. 20. 09:54
19/20 anonim válasza:
Amúgy csak én vagyok az egyetlen aki azt hitte hogy a kérdező akar ilyet csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!