Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha választhatnátok hogy mekkora legyen a párotok pénisze akkor átlagost vagy inkább nagyobbat választanátok?
Én a nagyon nagyot választanám. Eddig még nem volt,ami ne fért volna be teljesen.Egy-kettő feszített az elején, de aztán mámorító volt!
28N
Egyértelműen az átlagost választanám, ha ez kívánságműsor alapon működne.
Egy átlag alatti méretet is sokkal inkább választanék, mint átlag felettit (pl. inkább 12 cm-es legyen, mint 18).
Inkább az átlagost, az élvezet ott is megvan, de nincs fájdalom, ami hatalmas nagy pirospont. 😊
L
A nők többségének nincs valós elképzelése arról mekkora is egy 15 vagy egy 20 cm-es. egyrészt mert a normális nők nem méregetik centivel, másrészt mert a pasik 2-4cm-el mindig nagyobbat mondanak.
Ezért sem szabad soha hinni olyan statisztikának sem ami bemondáson alapul.
Érdekes volt pl az a srác amelyik itt feltette a kérdést, h baj-e ha a 18cm-es farkán van kis fitymaszűkület, aztán rakott egy képet is fel. Na akkor derült ki, hogy a 18cm jó 15 cm-nek is :D
Nekem az átlagos jön be hosszra, vastagságra meg egy kicsit vastagabb, és fitmyaszűkület és görbület mentes :)
Ja és van párom, az övé ilyen :P
23L
Csak egy adalék ahhoz, amit a 8. hozzászóló írt:
Arról, hogy hogyan készül a bemondásos adatszolgáltatáson alapuló péniszméret statisztika a gyakorlatban (feltehetően nem csak itt a Gyakorin :-), szerintem érdemes elolvasni, amit ennél a kérdésnél írt a 2. hozzászóló a saját tapasztalatairól:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualitas..
A férfiak intim mérete nem függ össze a szexuális együttlét minőségével!
...kivéve ha kicsi. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!