Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti a lányt választanátok vagy a fiút szexre?
Lány: [link]
Fiú: [link]
Nem tudom, hogy ki hetero, ki meleg és ki biszex. Shemale fiúktól nem kell undorodni!De, részemről, ha választani kellene a két kép közül a fiút választanám. Sokan "elvakult" heterónak tartják magukat, de szerintem ne húzzunk éles határvonalat az identitás köré!
Új-Zealand környékén, Thaiföldön rengeteg ilyen női rucis fiú van és már ladyboyok is vannak sokan óceánjárókon és repülőgépeken is!
A képen látható fiúval még járnék is!
Látom,sokan köztük én is a fiút választanánk szexre, még egy lány is jelentkezett!
Így van, nagyon szexis ez a fiú, régen láttam ilyen idomokat, hajat, szemeket és kisugárzást! Még járnék is vele mindenhova.
Erre sokan rájönnek és kifejezetten ladyboyokat kérnek utaskísérőknek hajókon, repülőgépeken.
Európában még ez a stílus nem annyira terjedt el, mert a "kocka csak hetero vagyok" hozzáállás hódít! De, bízom benne, hogy ez a szexuális "konzervatívizmus" nem lesz örökké és sok ladyboy lesz nálunk is!
Hááát...kövezzenek meg érte, de én ezt a fiút választanám, ha muszáj lenne egy 150kg-os lány és ő közte választani!
Szerintem sok heterónak is ki kellene próbálnia, nyitniuk a világ felé, elbeszélgetni velük és akár közelebbi bensőségesebb kapcsolatot kialakítani, transzvesztitákkal, transzszexuálisokkal és shemale-okkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!