Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit választanátok?
Figyelt kérdés
Mész hazafele egy kihalt utcán és beránt egy sikàtorba egy férfi.Kést nyom a torkodhoz és azt mondja hogy két választásod van:
1. Leszopod közben mélytorkozol és beleengedi a szádba
2. Megdug gumi és síkosító nèlkül és ugyancsak belédèlvez
Menekülni nem tudsz,a férfinek 20 centin felüli méretei vannak.
Melyiket választanátok?
2015. szept. 19. 15:05
1/20 anonim válasza:
van 3. is.
téged sittre vágni azon nyomban.
2/20 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom ez nem annyira hülye kérdès mert közel annyi srácot erőszakolnak meg illetve molesztálnak mint lányt csak nem mondják meg ami nem is csoda!
2015. szept. 19. 15:09
3/20 anonim válasza:
1es verziot.
De mivel tanultam onvedelmet pik pak az o torkanal hadonaszna az a kes..:)
4/20 anonim válasza:
Hát ha megdugna így ahogy írtad szerintem lábra se tudnék állni, és be is pisilnék, véreznék stb.. Szóval mindenképp az orál, de az is durva lenne. Egyébként úgyis azt tehetné amit akar mert gyenge vagyok. 21/F
5/20 anonim válasza:
előbb metszeném el a saját torkom, mint hogy leszopjam :D
6/20 A kérdező kommentje:
Én is inkább 1.t választanám
Én sajna nem tanultam önvédelmet :/
2015. szept. 19. 15:11
7/20 anonim válasza:
Én lehet inkább a 2-est, mert hát ekkora méret szét baszná a torkom ahogy durvúl xD Viszont ha ilyen hirtelen akar megraknim, még lehet ő jár szarúl.. :P Egyébként engem se lehetne ilyen könnyen kényszeríteni, pórúl járna az ürge. 21F :)
9/20 A kérdező kommentje:
Ku*vára...csak kiváncsi vagyok mit reagál valaki egy ilyen helyzetben
2015. szept. 19. 15:49
10/20 anonim válasza:
Leharapnám neki nem hiszem hogy lenne kedve ilyet tenni utána :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!