Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kevésbé tetszene egy fiú, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kevésbé tetszene egy fiú, ha kiderülne, hogy nem szeret inni (alkoholt) és bulizni?

Figyelt kérdés

Én nem igazán szeretek pl alkoholt inni, és a tömeg+hangos dj zene sem az én világom, szóval diszkókba sem járok., "vadulni" sem szoktam. Este szeretek aludni, előtte film/tv/net stb. relaxálok. Kicsit tartok attól, hogy ez hátrány... Szóval ha megismernétek valakit, akivel kölcsönös a szimpátia, minden jól alakul, de kiderülne, hogy olyan, mint én, akkor baj lenne/kevésbé tetszene/unalmasnak tartanátok stb.?

Ettől függetlenül én nem várnám el, hogy a párom minden este otthon legyen velem, menjen csak nyugodtan bulizni, ha ő szeret :) néha talán én is elmennék egy könnyedebb beszélgetős valamire, ha olyan a társaság, és "biztonságban" érzem magam (ez lehet hülyén hangzik, de pl a sötétség nyomaszt :D ) És persze lehet este olyan is, amit a párok szoktak együtt otthon :D

2015. szept. 14. 20:02
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
100%

Így Gondolom, a párodat is kiegészítené :)! Ez így megy..:)

Nehogy megváltoztasd magad! Előző voltam!

2016. ápr. 3. 18:00
 42/50 anonim ***** válasza:
100%
Akinek sok a hibája, attól természetes, hogy másokét is elfogadja :) akinek kevés, attól ez nyilván kevésbé várható el.
2016. ápr. 3. 18:22
 43/50 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Utolsó, nem értem, amíg írtál! :/

2016. ápr. 3. 19:04
 44/50 anonim ***** válasza:
100%
Nekem jobban tetszene.Persze azért legyen vmennyire közösségi ember, jó ha néha kimozdul, de a buli stb. am sem az én világom, inni is csak módjával.
2016. ápr. 3. 19:15
 45/50 anonim ***** válasza:
81%
Egyáltalán nem tetszene ettől kevésbé valaki :) Nem kell mindenkinek bulizósnak lenni, nekem is csak időnként van rá igényem, szeretek otthon ellenni (mondjuk most nincsen kivel sajnos). Bár alkoholt azért szoktam inni, de csak sört vagy bort általában :)
2016. ápr. 3. 19:30
 46/50 anonim ***** válasza:
86%
sajnos velem pont ez történt egyetemen,én lettem a feketebárány mert nem szeretem a piát, meg az éjszakai életet.
2016. ápr. 3. 19:32
 47/50 anonim ***** válasza:
100%
am hetero vagyok csak a kategóriát nem néztem.
2016. ápr. 3. 19:32
 48/50 anonim ***** válasza:
100%
nem, de nem illenénk össze
2016. ápr. 4. 14:35
 49/50 anonim ***** válasza:
100%

alapvetően én se vagyok az a nagyon bulizós fajta, de az egyetem mellett havonta vagy 2 havonta jól esik bulizni egyet :)

Ja és engem se zavarna :)

20A

2016. ápr. 4. 22:02
 50/50 A kérdező kommentje:

Azért örülök, hogy többen írták, hogy ez nem zavaró tényező. :D

Utolsó, mi ez az A? :D Ezektől a rövidítésektől kivagyok. :D

2016. ápr. 4. 22:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!