Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Homofóbok! Mit tennétek, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Homofóbok! Mit tennétek, ha egy közeli családtagotokról (pl. testvéretekről) vagy barátotokról kiderülne, hogy homoszexuális?

Figyelt kérdés

2012. okt. 2. 23:27
 1/9 anonim ***** válasza:
11%
ez megemészthető volna, viszont az igazi érvágás az lenne, ha a majdani gyermekem lenne homoszexuális
2012. okt. 2. 23:28
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Inkább, mint hogy terhes/apa legyen 12 évesen.
2012. okt. 2. 23:29
 3/9 anonim ***** válasza:
88%

az a nagy baj, h erre így tekintenek az emberek... túl nagy feneket kerít neki mindenki, holott ez egy teljesen átlagos dolog h valaki meleg.

melegek mindig is voltak és lesznek is...

homokos, oké és akkor mi van?? az ő dolga h mire izgul fel és kit szeret... nem kéne ezen ennyit lovagolni, csak sajnos sok a begyöpösödött nyomorék ember.

2012. okt. 2. 23:51
 4/9 anonim ***** válasza:
69%
Ha csak most derülne ki, akkor nyilván nem az a magamutogató fajta b-zi, a normális buzogányokkal meg nincs bajom, tehát kb. tudomásul venném, hogy ez van, oszt' kész.
2012. okt. 3. 00:24
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem biztosan van valami, ami az ember kíváncsiságát és érzékeit az azonos neműek felé fordítja.

Biztos, hogy nem saját jószántából lesz olyan amilyen. Lehet, hogy a szülők közös mondjuk génjei keveredése okozhatja ezt az elferdülést. Én nem ítélem el, de a nyilvános melegségmutogatást, felvonulásokat igen.

Azonban azt is elítélem, ami egy hosszú 15 éves barátság után történt egy barátommal. Senki nem tudta, hogy meleg, és sem. Egyszer csak elmondta, és tanácsot kért arról, hogy a szüleinek elmondja e. Elmondta! Hiba volt! Azok akik Őt nemzették, az ő vérük és okos egyetemet végzett, sikeres ember, kitaszították a családból. Most, hogy sikeres vállalkozó, már a testvérei, akik melegnek kiáltották és a szülei is, hozzá fordulnak anyagi segítségér, de egy családi összejövetelnél bizony kihagyják a meghívottak közül. Szerintem nem kell félteni az emberi fajt ezért a kipusztulás miatt. Van elegendő olyan ember, aki szül gyereket. Sajnos több esetben már a barátságunk miatt rám is rám sütötték, hogy lehet, hogy Én is hasonló lehetek. Nem zörög a haraszt jelszóval.

Kisstílű buta emberek, mert aki ezt hangoztatta, elé álltam és ott mindenki előtt kértem számon tőle a gyanúsítgatást. Érdekesség, hogy most is a barátom, (mert annak tartom továbbra is)Cégénél dolgozik.

Szánalmas volt a mentegetőzése. Neki az egészséges léte ellenére sem sikerült valamire vinni az életben. Vajon miért? Még sem több mint a barátom?

2012. okt. 3. 10:42
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

"Egyszer csak elmondta, és tanácsot kért arról, hogy a szüleinek elmondja e. Elmondta! Hiba volt! Azok akik Őt nemzették, az ő vérük és okos egyetemet végzett, sikeres ember, kitaszították a családból. Most, hogy sikeres vállalkozó, már a testvérei, akik melegnek kiáltották és a szülei is, hozzá fordulnak anyagi segítségér, de egy családi összejövetelnél bizony kihagyják a meghívottak közül."

Na ez így egyben k*rva gáz..

Mert oké, az egy dolog, hogy kitagadják a családból. Igazságtalan, de a szüleik az elveikhez ragaszkodtak. Van ilyen.

Én mondjuk nem tennék ilyet azért, mert a fiam b*zi, de mondjuk tudna olyat csinálni, ami miatt kitagadnám, pl. ha sorozatgyilkos lenne.

Na de az, hogy kitagadják, utána meg nála kuncsorognak a pénzért, az már kib*szottul gyomorforgató kétszínűség, én a srác helyében ilyenkor elküldeném a "drága" szüleimet a halál retkes f*szára, és még örüljenek, hogy ennyivel megússzák..

2012. okt. 3. 18:58
 7/9 anonim ***** válasza:
80%

félteném a többi embertől

h nem lesz jó élete

nem azt mondom h nem lehet boldog mele. de van nak nehéz cuccok is!

2012. okt. 4. 09:57
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem undorító dolog a homofóbság... Szerintem el kellene gondolkodnod rajta, hogy miért is van ez, főleg úgy, hogy lásd vmelyik közeli hozzátartozód is meleg... Ez egy teljesen normális dolog, az emberek nem ugyanolyanok, mindenkinek megvan a maga ízlése... Nem hiszem, hogy téged pl. azért elítélnek, mert pl. a csokit nem csak a cukorkát szereted (tudom, hogy buta hasonlat, de ez is ilyen) senkinek semmi köze ahhoz, hogy ki mit szeret, ha meg elmondta, te szépen elfogadod, mert mást nem nagyon tehetsz, max. annyit hogy megszakítod vele a kapcsolatot, de ha te így teszel, akkor csak annyit tudok mondani, hogy ő járt jobban.
2012. okt. 6. 18:23
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és minden tiszteletem azoké a szülőké, akik kitartanak meleg gyermekük mellett az után is, hogy megtudták róla az igazat.
2012. okt. 6. 18:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!