Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki homofób, az mit tenne, ha egy hozzá közel álló személyről (pl. testvér, barát, rokon, kolléga stb. ) kiderülne, hogy homoszexuális?
"szerintem a többségük nem ismer melegeket"
Ez statisztikailag igen valószínűtlen. Persze attól, hogy napi szinten beszél vele, köszön neki, stb. tényleg nem ismeri, de attól még ott van a családtagjai, kollégái, haverjai között.
Mondjuk aki bármilyen fóbiás, azt a "tény" ismerete egyből kifordítja magából, normális ember talán nem borul ki annyira.
Én homofób vagyok, és ehhez képest két meleg unokatesóm, továbbá rengeteg meleg kollégám és tanítványom is van az egyetemen.
Semmiben nem változik a magatartásom feléjük, akit kedvelek azt így is kedvelem, akit nem kedvelek, azt emiatt nem fogom jobban vagy kevésbé nem kedvelni.
A homofóbia nem azt jelenti, hogy a melegeket nem bírjuk mint embereket, hanem magát a búzulást. Ezt meghagyjuk nektek.
Nem változna!
Nálam nem az szabja meg,hogy szeretek/kedvelek e valakit,hogy kivel szeretkezik,a négy fal között!
Az ismerőseim,családtagjaim,barátaim szexuális élete nem tartozik rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!