Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha 18 éves korában kiderülne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 18 éves korában kiderülne a gyereketekről hogy homoszexuális, akkor kitagadnátok?

Figyelt kérdés

Nemrég a politikában volt egy ilyen kérdés, amire elég érdekes válaszok jöttek(bár ott kimondottan egy párt szavazókörét szólítottak meg a kérdésben), kíváncsi lennék, hogy ennek a kategóriának a lakói mennyiben látják másképp ezt a dolgot , feltéve ha másképp látják.

A másik kérdés nem az én agyszüleményem és megnézhető itt :

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__6752..

2015. ápr. 9. 11:52
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
97%
Dehogy tagadnám, attól még ugyanúgy a gyerekem marad. Nekem az a dolgom, hogy segítsem az életben, neveljem, nem az, hogy kedvem szerint formáljam és egy bábot készítsek belőle, ami füttyszóra teljesíti a parancsot. Ha benne ez alakult ki, akkor ám legyen, csak védekezzen megfelelően - nem mintha amúgy nem kellene.
2015. ápr. 9. 11:55
 2/21 anonim ***** válasza:
97%

Ha fél, hogy kitagadom akkor nem lesz meleg, hanem egyből hetero?

Nem tagadnám ki. Értelme nem volna.

2015. ápr. 9. 11:56
 3/21 anonim ***** válasza:
95%
Nem
2015. ápr. 9. 11:57
 4/21 anonim ***** válasza:
97%
én lebasznám érte, ha azt nézné ki belőlem hogy velem ilyeneket nem lehet megbeszélni :D
2015. ápr. 9. 11:59
 5/21 anonim ***** válasza:
97%
Természetesen nem. Milyen szülő az, aki kitagadja a gyerekét bármilyen okból?
2015. ápr. 9. 11:59
 6/21 anonim ***** válasza:
0%
Azon gondolkodnék,hogy hol rontottam el,de nem tudnék mit tenni.
2015. ápr. 9. 12:11
 7/21 anonim ***** válasza:
97%

Azon miért kell gondolkodni, hogy hol rontottad el. Nem tehetsz róla, hogy milyen beállítottságú a gyereked.

A kérdésre: Ugyan úgy szeretném mint eddig. Talán több odafigyelést, törödést igényel most, hogy tisztázta az identitását.

2015. ápr. 9. 12:36
 8/21 anonim ***** válasza:
0%

Már mondtam párszor, hogy szerintem ezt a hajlamot beoltják a gyerekekbe védőoltással együtt. Eugenika. Aztán valakinek vagy legyőzi a szervezete ezt, vagy nem. Mástól hallottam ezt később, hogy tényleg van ilyen, és nem is oltatja be a gyerekét. Suliba nem mehet majd, de akkor mennek külföldre.

Nem tagadnám ki.

2015. ápr. 9. 12:40
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

ma 12:36

én nem törődnék vele többet, ha igényelné beszélnénk róla, de azon kívül minden menne tovább mint ahogy azelőtt volt, ha bejelentené a fiam, hogy lefeküdt egy lánnyal, akkor is beszélnénk róla valószínűleg, utána meg menne minden tovább nem áll meg az élet attól még :D

attól hogy meleg hajlamai vannak még nem lett különlegesebb mint addig, sem furább sem más és szerintme a legjobb ha ezt érzi, hogy nem változott attól még semmi :D

2015. ápr. 9. 12:41
 10/21 anonim ***** válasza:
1%
Kitagadnám. Pár pofon kíséretében.
2015. ápr. 9. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!