Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 18 éves korában kiderülne a gyereketekről hogy homoszexuális, akkor kitagadnátok?
Nemrég a politikában volt egy ilyen kérdés, amire elég érdekes válaszok jöttek(bár ott kimondottan egy párt szavazókörét szólítottak meg a kérdésben), kíváncsi lennék, hogy ennek a kategóriának a lakói mennyiben látják másképp ezt a dolgot , feltéve ha másképp látják.
A másik kérdés nem az én agyszüleményem és megnézhető itt :
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__6752..
Aki ezert kitagadna a gyereket,annak kivanom,sose legyen csaladja. Ez ugyan olyan,mintha azert tagadnad ki a fiad,mert szoke haju baratnoje van,pedig neked a barnak tetszenek. Nem neked kell jarnod a gyermeked partnerevel.
Termeszetesen nem tagadnam ki,mint ahogy minden normalis ember. Ugyan ugy tamogatnam es szeretnem,mint eddig.
Miután a fiam/lányom töredelmesen bevallotta, hogy meleg, kb. megkérdezném, hogy a nagy ijedtségre mit inna? :)
Igaz, magamból kiindulva, nem lenne nagyon megijedve se, hisz oka nem lenne rá, így folytatnánk tovább a vacsorát.
Aki máshogy áll hozzá az az igazán degenerált, nemnormális, kitagadnivaló balfék.
tegnap 12:41
Én nem azt írtam, vagyis nem arra gondoltam, hogy éreztetném vele, hogy jobban törődöm, figyelek rá, hanem "titokban". Mert tudom, hogy mennyi szenvedésben, stb... lehet majd része, és ha úgyérzem, hogy kell a segítség, csak akkor lépnék közbe.
Soha!!!
Bár szerintem én már jóval hamarabb rájönnék magamtól. :D
Alapból úgy nevelném,hogy a homoszexualitás normális,és emiattt nem szabad senkit sem elitélni.
A szüleim a következő ekv alapján neveltek! Én is ezt vallom: "Egy szülőnek rossz gyereke,nincs! Egy gyereknek rosst szüleje nincs" Bármit is tenne,akkor is a gyerekem maradna! Ahhoz Pláne semmi közöm nem lenne,hogy a hálószobájában mit csinál!
Egy meleg barát srác!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!