Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevésbé tetszene egy fiú, ha kiderülne, hogy nem szeret inni (alkoholt) és bulizni?
Én nem igazán szeretek pl alkoholt inni, és a tömeg+hangos dj zene sem az én világom, szóval diszkókba sem járok., "vadulni" sem szoktam. Este szeretek aludni, előtte film/tv/net stb. relaxálok. Kicsit tartok attól, hogy ez hátrány... Szóval ha megismernétek valakit, akivel kölcsönös a szimpátia, minden jól alakul, de kiderülne, hogy olyan, mint én, akkor baj lenne/kevésbé tetszene/unalmasnak tartanátok stb.?
Ettől függetlenül én nem várnám el, hogy a párom minden este otthon legyen velem, menjen csak nyugodtan bulizni, ha ő szeret :) néha talán én is elmennék egy könnyedebb beszélgetős valamire, ha olyan a társaság, és "biztonságban" érzem magam (ez lehet hülyén hangzik, de pl a sötétség nyomaszt :D ) És persze lehet este olyan is, amit a párok szoktak együtt otthon :D
alapvetően szerintem nem vagyok unalmas... de lehet megismerek valakit, aki nagyon bulizós (mint a korosztályomból általában), és én nem, és ez kicsit visszaveti az ismerkedést... vagy nem tudom, lehet csak túlgondolom... :/
de jó, hogy nem vagyok vele egyedül :)
Én is ilyesmi srác vagyok:)
19/m/f
Engem nem zavarna, én is csak mérsékelten vagyok bulizós (1-2 havonta egyszer), inkább az ilyen beülős-beszélgetős dolgokat szeretem. Meg én sem rajongok a diszkókban játszott zenékért. Az hogy nem szeret alkoholt inni szintén nem zavarna, viszont tolerálja hogy én néha igen (de csak sört általában) :D
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!