Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira reménytelenek érzem ezt az egészet. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nos próbálom a netes meleg tárkeresést de egyszerűen semmi nem sikerül, már próbáltam rengeteg oldalt de semmi. Élőben meg össze találkozni az utcán egy meleggel nem sok esély. Magányos vagy...18/f2015. szept. 6. 18:15
11/14 R8 válasza:
Pozitívan állj a dolgokhoz sikerülni ,fog fital vagy elötted az élet ,megtalálod a hozzád illőt!
12/14 anonim válasza:
Én is átérzem a helyzetedet. 13-14 éves koromban jöttem rá és azóta sincs senkim.
18/F/Passzív
13/14 anonim válasza:
Nekem is írhatsz ha gondolod:)
14/14 anonim válasza:
Ahhh... én is próbálkozok, és várom a leendő szerencsést :D néha nagyon kivagyok, és befordulok a magánytól. Próbálok nem gondolni rá, de nehéz. Szerelmet szeretnék :/ Kitartást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!