Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyjam az egészet vagy bízzak még benne?
Szegényem. Sorstárs vagyok csak én nem vártam el hogy elhagyja értem a nőt, valóban a nővel együtt leléptek külföldre, engem itthagyva. Ugyanígy 22 év korkülönbséggel.
Szeresd őt, mert csodálatos érzés szeretni valakit ilyen szituációban. Legyél boldog ha vele vagy.
De ne várd és hidd hogy elhagyja érted a feleségét, mert nagyon fog fájni amikor rájössz hogy sosem fogja.
Az ÖSSZES családos ember ezzel a dumával megy a szeretőhöz. Nagyon ritka, amikor ezt ki sem ejti a száján. De tényleg. Mind ezt mondja. Viszont hacsak a feleség meg nem tudja és ki nem rakja a szűrét, nem gondolhatod komolyan, hogy ebből a roppant kényelmes és számára izgalmas, kellemes szituációból önszántából ki fog lépni az ember. 40 évesen 18 évessel úgy általában nem kezdenek másért, csak szexért, és csak szexért önmagában egy házasságot sem fog felbontani, egy családot sem fog elhagyni senki.
Ne legyél naiv. Az ilyen dumát nem szabad bekajálni, mert kb 100 esetből 1x lesz valóság. És akkor sem egy tinilány kedvéért.
Amúgy nem mindenki jön ezzel a dumával, van aki nyílt lapokkal játszik, hogy csak a szex kell... Én azt mondom erre, hogy ez még korrekt a másik féllel szemben, hogy így el tudja dönteni, kell-e.
Viszont ez a hitegetés... naggyon gáz. Ne hidd el egy percig sem. Csak szex van itt, vagy így elfogadod, vagy rúgd ki mielőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!