Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szedjem tovább vagy hagyjam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szedjem tovább vagy hagyjam abba az egészet? (leginkább menstruáció beállítása miatt)

Figyelt kérdés
A helyzet az,hogy fél évig szedtem az első fogamzásgátlómat (Belara) ami sajnos nem használt,mert levél felénél is meg a 7 napos szünetben is menstruáltam,visszamentem dokihoz aki megvizsgált alulról, elmondtam neki a bogyóval kapcsolatban, hogy hogyan használt (?) ere felírt egy újat (Claranette).Nos az új bogyó sem vált be szerintem,mert már ez lesz az 5. hónap vége,hogy ezt szedem,de össze-vissza jön meg a menszeszem ennél is..1. levél február 9-én kezdődött és aznap meg is jött(6 napig tartott) aztán a 7 napos szünetben is megjött,2. levélnek a 19. napján jött meg és 9 napig tartott,3. levélnél a 3. tabi mentes napon jött meg és 4 napig tartott,4. levélnél 12.,13. és 15. napon volt pecsételő vérzésem és a 2. tabi mentes napon megjött a menszeszem ami 5 napig tartott,most vagyok az 5. levélben benne és 11. napon volt pecsételőm,ma pedig a 12. napon megjött,mert fáj a hasam is stb...Szóval ez a helyzet,kicsit bonyolult,szeretnék elmenni nőgyógyászhoz,mert kell is,csak azt nem tudom,hogy belekezdjek-e 3. féle bogyóba(mert gondolom ez a mostani sem használ),vagy inkább ne?Mondták már páran,hogy most már lehet elküldene a doki vérvételre a hormonszint kiderítése miatt,de a vérvételtől nagyon undorodok és azt sem tudom,hogy megéri-e az egész 22 éves létemre,nem okoz-e gondokat később ha babát szeretnék stb..Szerintetek mit mond a doki?Nektek mi a véleményetek (tapasztalat esetleg) erről?Még annyit,hogy nagyon félek már ettől a sok hormontablettától,hogy kiszőrösödök vagy meddővé tesz egész életemre..stb.Előre is köszi a válaszokat.

2013. jún. 12. 12:22
 1/5 anonim ***** válasza:
nőgyógyász helyett endokinológust kéne felkeresni. ő beállítja a hormonszinted a nőgyógyász ebben az esetben semmit nem ér.
2013. jún. 12. 12:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Most komolyan egy vérvétel miatt kockáztatod az egészséged? Menj el, mondd el mi a gond.

Én gyógyszer párti vagyok, nem csak a gumi nélküli szex miatt, van sok előnye a nőre nézve de egy jó orvos kell aki megtalálja a számodra megfelelő gyógszert

2013. jún. 12. 12:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha félsz a hormontablettától, akkor ne szedj fogamzásgátlót. Egyébként igen: vérvétel, hormonszint-ellenőrzés, másik nőgyógyász, aki nem tippre írja fel a bogyót.
2013. jún. 12. 12:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Hogy mi a vélemény? Az, hogy felborult a hormonháztartásod, és hogy azonnal hagyd abba a fogamzásgátlók szedését, és keress fel egy jó endokrinológust, illetve addig menj, ameddig azt nem érzed, hogy nem csak leráznak téged. Vegyenek vért tőled, úgyis muszáj lesz, bár sajnos néha akkor is minden rendben van a leleten ha valami nagyon nem oké. A lényeg addig is, hogy a fogamzásgátlók csak ártalmasak, térjetek át óvszerre. Tapasztalat.
2013. jún. 12. 12:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Menj el hormon és vérvizsgálatra.A gyógyszert pedig szünetelted több hónapra és étkezz szénhidrát mentesen+sport.
2013. okt. 12. 01:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!