Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
REZIA fogamzásgátló. Érdemes szedni a menstruáció szabályozására?
Rendszertelen menzeszre fogamzásgátlót szedni olyan, mintha állandóan fájna vmid, és nem kivizsgálnák az okát, hanem folyamatosan fájdalomcsillapítót szednél rá.
Nem oldja meg a problémát, csak elfedi.
Ha abbahagyod, megint olyan lesz, mint előtte, sőt, sok esetben még rosszabb.
nem ártana, ha inkább olyan orvost keresnél, aki kivizsgálja az okot és azt kezeli.
Én Reziát szedek, de fogamzásgátlás céljából. Ilyen formában tökéletesen bejött, de nekem a gyógyszer előtt is napra pontos ciklusom volt.
Egyáltalán nem értek egyet azzal, hogyha valami nem működik a szervezetben, az ennyire felszínesen legyen kezelve. Ha a te szervezeted úgy reagál rá beáll a menstruációd, addig, amíg szeded, de semmin nem változtat, nem oldja meg a problémádat, csak elmulasztja a tünetet. Keress más orvost, mert rengeteg pénzt költesz el a semmire, ha tényleg nem a védekezésre kell!
Szia! nekem egyáltalán nem hatott de az a legszebb hogy nem vizsgált meg az orvos csak felírta.. és most itt vagyok 6 hetes terhesen... jövőhetén megyek abortuszra.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!