Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » REZIA fogamzásgátló. Érdemes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

REZIA fogamzásgátló. Érdemes szedni a menstruáció szabályozására?

Figyelt kérdés
Még sose szedtem semmilyen hormontartalmú gyógyszert, a nőgyógyászom viszont REZIA-t írt fel a rendszertelen és esetenként nagyon erős vérzésemre.Mivel holnap érettségizem, kicsit félek beszedni a kellemetlen mellékhatásai miatt.Aki szedte/szedi és van bármilyen jó vagy rossz tapasztalata vele kapcsolatban, hálás lennék ha megosztaná. 18/L

2013. jún. 9. 13:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Keress másik orvost és ne kezdd el szedni.
2013. jún. 9. 16:14
 2/6 anonim ***** válasza:

Rendszertelen menzeszre fogamzásgátlót szedni olyan, mintha állandóan fájna vmid, és nem kivizsgálnák az okát, hanem folyamatosan fájdalomcsillapítót szednél rá.

Nem oldja meg a problémát, csak elfedi.

Ha abbahagyod, megint olyan lesz, mint előtte, sőt, sok esetben még rosszabb.

nem ártana, ha inkább olyan orvost keresnél, aki kivizsgálja az okot és azt kezeli.

2013. jún. 9. 22:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Én Reziát szedek, de fogamzásgátlás céljából. Ilyen formában tökéletesen bejött, de nekem a gyógyszer előtt is napra pontos ciklusom volt.

Egyáltalán nem értek egyet azzal, hogyha valami nem működik a szervezetben, az ennyire felszínesen legyen kezelve. Ha a te szervezeted úgy reagál rá beáll a menstruációd, addig, amíg szeded, de semmin nem változtat, nem oldja meg a problémádat, csak elmulasztja a tünetet. Keress más orvost, mert rengeteg pénzt költesz el a semmire, ha tényleg nem a védekezésre kell!

2013. jún. 10. 14:45
 4/6 anonim válasza:
Én is Reziát szedek!Nagyon megvagyok vele elégedve.Nálam nem volt kellemetlen mellékhatása.Fogamzásgátlás mellett inkább a menstruációm miatt kezdtem el szedni.Régen mikor megjött nem tudtam felkelni a görcsöktől napokig,hánytam,és étvágyam sem volt...Mióta szedem szinte meg se érzem,ha megjön.Maximum első nap szokott fájni,és összesen 2-3 napig szokott meglenni,de csak "alig"...:-)
2013. jún. 11. 23:50
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat és a segítséget. :)
2013. júl. 29. 23:12
 6/6 Réka970301 válasza:

Szia! nekem egyáltalán nem hatott de az a legszebb hogy nem vizsgált meg az orvos csak felírta.. és most itt vagyok 6 hetes terhesen... jövőhetén megyek abortuszra.

17/L

2013. dec. 13. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!