Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha anyagi okok miatt nem...

Ha anyagi okok miatt nem tudok elég fehérjét enni, akkor hagyjam az egészet?

Figyelt kérdés
2015. júl. 11. 13:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hogyha ez a sport a szerelmed akkor NE!!!! ADD FEL!!!!

sajnos meg kell oldani az ilyen helyzeteket.

2015. júl. 11. 13:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne viccelj már. D: Igaz, hogy a táplálkozás az egyik ha nem a legfontosabb ebben a sportban, de anélkül a bizonyos megfelelő táplálkozás nélkül is lehet fejlődni, erősödni csak nyilván nem olyan szinten. Ha szeretsz sportolni és nem azért csinálod, hogy a lányok kedvence legyél akkor ne add fel, edzés úgy, ahogy tudsz. :D Amikor meg betudod vinni a megfelelő adagot akkor vidd be amikor meg nem akkor nem. Ennyire egyszerű, gondolom nem ez a hivatásod, amatőr szinten űzöd. :D Mindent bele, a strandon találkozunk. 22/f. D: Egy lelkes amatőr. :D
2015. júl. 11. 13:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Dehogy add fel!
2015. júl. 11. 17:09
 4/6 anonim ***** válasza:
lefogadom te vagy a zuzás gyerek...
2015. júl. 11. 22:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Én igazán csóró vagyok, de tényleg nagyon, csak álmodhatok egy főre jutó minimálbérről, de a fehérjebevitel azért alap. Oké, én még nem testépítek, izmom sincs sok, nő vagyok, az étrendem olcsó és dirtekt nem ehetek sok fehérjét, de erősen paranoid lennék, ha az a napi 80-90g nem lenne meg. Amit elég olcsón be lehet vinni. Nálam a fehérje zsírral együtt jár, ami anyagilag jó, hiszen a fehérjebevitelem kipipálásával már a napi kalória jelentős része is megvan.

Ha majd tömegnövelek, akkor is ketogénezni fogok, szálkásításra pedig még inkább alkalmas... Csak persze nem mindenkinek való, ez ilyen.

A fehérje alap, az kell. Egy bizonyos szint alatt nem működsz, illetve bontod az izmaid... Fölötte nem, de nem fejlődsz... Egy pont fölött pedig nem bírja a tested és fehérjemérgezést kapsz, de ez nagy ugrás, annyit elég necces bevinni egy normális embernek :D.

Nem tudom, mi az elég fehérje számodra. Talán Te sem tudod, nem mindenki használ ugyanannyit. Én 1,6g/nettó ttkg körül szeretek lenni alapszinten, aktívabb életmódban picit fölötte, bár lövésem nincs, mi lenne más szinten. Van, aki kevesebbel is rendesen fejlődik, van, akinek több kell, ezt ki szokás tapasztalni.

2015. júl. 12. 01:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Ne hagyd, csak tartsd meg azt a szintet, amire még futja és tedd rendbe az anyagiakat.

Ha nincs pénzed testépítővé válni,akkor nem gyúrnod kell és diétázni a semmiből vagy hitelre,hanem pénzt kell keresned.

2015. júl. 13. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!