Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El kéne felejtenem az egészet?
Kb. fél éve megismertem egy srácot, akivel megbeszéltük, hogy csak szex legyen köztünk (nagyon nem akartam egy kapcsolatba belebonyolódni). Az elején nagyon lelkes volt, kb minden nap beszéltünk, aztán egyre kevesebbet, már csak annyiból állt egy beszélgetés, hogy megkérdezte, mi a helyzet, és hogy átmegyek-e. Március környékén felvetettem az ötletet, hogy lehetne köztünk több, de ő nem akarta, csak azt, hogy úgy legyen, mint eddig. Azóta kb háromszor találkoztunk, aztán két hete írt, hogy jó lenne, ha megint találkoznánk, mert már nagyon kíván engem, és hogy múlthéten menjek át..na azóta nem is írt (így a múlt hét is kimaradt). Én nem merem keresni, mert nem akarom, hogy azt gondolja, hogy ráakaszkodok, viszont már csak arra tudok gondolni, hogy jött valami új lány, és már nincs szüksége rám. És ebbe kb belepusztulok. Tudom, hogy nincs jogom hisztizni, mert már az elején elcsesztem, de most már tudom, hogy úgyse lesz ebből semmi, és túl akarok lépni ezen az egészen, de csak arra tudok gondolni, hogy mikor keres már. Mit kéne csinálnom? Hogy felejtsem el ezt az egészet? (nagyon kérlek mellőzzük a buta p*csa, meg ezt megszívtad, meg így jártál jellegű kommenteket, mert nekem ez tényleg fontos, és nagyon szeretném túltenni magam ezen)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!