Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ebből lehet baj vagy csak túl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből lehet baj vagy csak túl reagálja az egészet?

Figyelt kérdés

A párommal még nem feküdtünk le. 16/L 18/F

Viszont pár alkalommal már "száraz sexeltünk" ( ruhán keresztül )és már a csiklóját is izgattam ( bugyin keresztül, de volt hogy már a bugyit is leszedtem róla és úgy csináltam ) de a hüvelyéhez még nem nyúltam. Nos és az a probléma hogy késik a mentruációja már vagy 5-6 napja és kicsit megijedt, hogy lehet baj van, bár én nem hinném. ( Teljes körűen fel van világosítva, de kicsit paranoiás és néha túl sokat képzel bele a dolgokba )Ejakuláció után nem nyúltam soha oda neki, viszont erekció közben igen. A péniszemet nem fogdostam, csak nadrágon keresztül mikor pl meg kellet igazítani, mert a nadrág elnyomta, tehát mindig a nadrágomban volt, viszont sokszor ragadt a lábam az előváladék miatt. ( tudom az is tartalmaz spermát ) Legtöbbször mikor oda nyúltam neki akkor megmostam előtte a kezemet, hogy ne legyen baj, de lehet hogy néha előváladékos lett a kezem mert a nadrágon keresztül ráment egy kicsi, viszont ha olyan is volt tuti megszáradt már rajta. Nos és mondtam hogy szerintem képtelenség hogy baj legyen, de azért szeretné mások véleményét is hallani.

Még a másik kérdésem, hogy szabad levegőn olyan szoba hőmérsékleten mennyi ideig él a sperma, ha megszárad gondolom akkor már nem életképes + a metruációja az késhet stressz miatt? ( ezen a héten elég stresszes volt sajnos )

Ki mit gondol lehet ebből terhesség? Kérem a leszóló válaszokat mellőzni, hogy még nem kellene ilyeneket csinálni stb stb., normális válaszokat várok. Köszönöm :)

2012. jún. 30. 22:47
 1/5 anonim ***** válasza:
gyáááááá te nem tudsz írni am meg a macska fel van mászva a fára......
2012. jún. 30. 22:52
 2/5 anonim válasza:
Az már csodával határos lenne, ha így történt volna valami. Szerintem mindent jól csináltál, és ha nem nyúltál konkrétan a váladékos kezeddel-péniszeddel hozzá-bele,akkor ha teherbe esett az nem tőled van. Bocsi ez rossz vicc, de igaz. Továbbra is figyelj hasonló körültekintéssel, és a nemiszerve közelében ne menj el védekezés nélkül és akkor nem lesz baj. Az, h meddig élet/nemzőképes egy sperma az nagyban függ a genetikától, de úgy tudom kb 2 órát. Ha sokáig késik, akkor terhességi teszt, aztán ha negatív akkor orvoshoz kell menni.
2012. júl. 1. 00:18
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a választ :)
2012. júl. 1. 12:06
 4/5 anonim ***** válasza:

A kettessel egyetértek, kivéve a 2 órában.

Szabad levegőn (37 fokon) akár 15-18 órán keresztül is életképesek.

2012. júl. 1. 15:52
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha nem tetted be neki a péniszed és nem nyúltál be neki spermás kézzel akkor nem lehet terhes. Teherbe csak akkor eshet ha berakod neki és védekezés nélkül beleélvezel.

Csak a stressz miatt nem jön meg neki.

2012. júl. 1. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!