Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki reagálja túl ezt az egészet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki reagálja túl ezt az egészet, és mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Október óta vagyok együtt a párommal, mindketten 21 évesek vagyunk, és ugyanabban a koleszban lakunk, külön szobában. Én 2 lánnyal lakom együtt. Amikor megkérdeztem őket, hogy ott aludhat-e nálam néha a párom, akkor az egyikük tökre kiakadt, hogy ezt mégis hogy gondoltam, hogy a párom nem ebbe a szobába van bejelentve, hogy ő reggelente készülődni szeretne, és emiatt zavarná, ha ő ott lenne. Azt is kérdezte, hogy miért nem bírjuk ki, hogy esténként külön aludjunk. (A szobatársam is 21 éves, de még soha nem volt pasija) Azt mondta, hogy ha a barátom ott alszik, akkor ő inkább keres magának egy másik szobát. Én akkor ezt nem akartam, mert van 3 közös barátnőnk, és féltem, hogy velük is megromlana emiatt a kapcsolatom. Ezért mondtam neki, hogy rendben, akkor nem alszik ott a párom. Éppen ezért október óta én aludtam mindig nála. Most egy hete az egyik szobatársa mondta, hogy a múltkor nem tudott miattam aludni, mert hogy állítólag hangosan beszéltem, és azt mondta, hogy néha lehet, hogy majd nem aludhatok ott. Ezért én megírtam a szobatársamnak (vizsgaidőszak miatt nem tudtam, mikor látom újra), hogy mostantól ha úgy alakul, nálam fog aludni a párom, és hogy mind felnőttek vagyunk, nem fogunk tőle engedélyt kérni. A lány még aznap este visszajött a koliba, és mondta, hogy holnap megyünk az igazgatóhoz. Mert hogy őt nem érdekli a mi magánéletünk, meg hogy aláírta a házirendet, hogy a szobában hárman lakunk és nem pedig négyen (végigolvastam a házirendet, és erről egy szót sem ejt), hogy ő sem hozza fel a barátját (igen, aki nem létezik, azt nehéz lenne), sem pedig a harmadik szobatársunk (ő csak titokban szokott másokat felhozni, amikor a problémás szobatársunk épp otthon van) és hogy igen, ő is felnőtt, épp ezért eldöntheti, hogy ő nem akar ennek a részese lenni, és hogy ha a párom tényleg ott fog aludni, akkor ő átköltözik egy másik szobába, és ezt átengedi nekünk. Mondtam neki, hogy oké, akkor menjünk az igazgatóhoz. De másnap, mikor átmentem a szobába, a harmadik szobatársam mondta, hogy hazautazott. Kaptam tőle egy levelet, hogy amit mondott, az még mindig áll, és hogy majd még visszatérünk rá. Válaszban küldtem neki egy nagyon hosszú levelet, amiben kifejtettem a véleményemet neki a témáról.

Igazából tényleg csak a közös barátaim miatt aggódom, amióta együtt vagyok a párommal, kevesebbet láttam őket, és amikor szóba került, hogy a szobatársamat zavarja ez a téma, akkor mindig úgy tűnt, hogy az ő pártját fogják, és hogy én vagyok a szemét az egész történetben.

Szerintetek is én vagyok az? Mit tegyek?

Nekem szükségem van a párom jelenlétére, régen történtek velem rossz dolgok, és megnyugtat, ha ott alszik mellettem.

21/L

2011. jan. 15. 19:15
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Véleményem szerint nincs igazad. Ha ennyire szeretnél együtt lenni a pároddal, akkor közösen béreljetek egy lakást vagy vegyetek ki egy szobát valahol, ahol együtt lakhattok. A szobatársadnak tökéletesen igaza van.
2011. jan. 15. 19:21
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Ezt most ugye nem kérdezed komolyan?

Egy LÁNY szobában laksz, igaz? Nem egyedül a tiéd a szoba, ha jól értem. A többi ott lakó lánynak ugyanannyi joga van, mint neked. Tehát joguk van ahhoz is, hogy NE aludjanak együtt egy fiúval. Főleg, ha az a fiú a te barátod...

.. és igen, a közös barátaitok jól látják: te vagy a hunyó a történetben (a "szemét" kifejezés egy kicsit erős, szerintem csak el vagy kényeztetve, és eszedbe sem jut, hogy másoknak is vannak igényei, nem csak neked)

2011. jan. 15. 19:22
 3/18 anonim ***** válasza:
95%

Én biztosan nem aludnék a párommal olyan szobában,ahol rajtunk kívül van még valaki. Senkinek nincs köze a szexuális életünkhöz. Nem beszélve arról,hogy ez a szobatársakat baromira zavarhatja. Ha pedig nincs szex,akkor miért akartok egyszobában aludni?

Volt egy ismerős lány,aki a srác szobájában aludt. Néhány nap múlva a fél kolesz azon röhögött,hogy a szobatársak utánozták,hogy mit csináltak éjszaka.

2011. jan. 15. 19:24
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Nincs igazad, ugyanakkor megértem a vágyaid, de akkor oldjátok meg máshogy. Menjetek albérletbe.

Nekem is zavaró lenne, ha lenne kolis lennék újra és egy pasi is ott lenne.

21/L

2011. jan. 15. 19:25
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát nézd, én soha nem voltam koleszos, de biztos vagyok benne hogy engem is zavarna ha a szobatársamhoz bárki odajönne aludni.

Szerintem a koleszban lakás alapvető szabályának kéne lennie, hogy tiszteletben tartjuk a szobatársunkat.Nem tudom hogy milyen viszonyba van a szobatársad a pároddal, de úgy gondolom jóformán nem is ismerik egymást.

Ez kb olyan mintha megbeszélnéd egy barátnőddel hogy a hétvégén nálad alszik, aztán bejelenti hogy megy vele a pasija és ott alszik ő is.Nem hiszem hogy örülnél neki.

De ahogy a sztoriból olvasom nem egy szigorú kolesz, nincs tiltva a fiuk lányok együtt léte, így mi lenne ha egy üres szobába bemenétek ketten.Vagy ha nincs üres szoba, akkor valakivel cserélni.

2011. jan. 15. 19:25
 6/18 anonim ***** válasza:
86%

Baromira nincs igazad!

Azt meg minek kell ennyiszer kihangsúlyozni, hogy annak a lánynak nincs barátja? Úgy látom neked ez a srác az első nagy szerelmed, és kicsit felsőbbrendűnek érzed magad...

Igazából én nem aludnék veled egy szobában sem, kicsit elviselhetetlen lehetsz...

2011. jan. 15. 19:28
 7/18 anonim ***** válasza:
91%
nincs igazad. megtehetnéd ezt egy albérletben, ha ketten laknál a pasiddal. neked h esne, ha nem lenne pasid, de mind2 szobatársad ott d*gna melletted? biztos örülnél...érrsd már meg a többieket is, ne csak az önös érdek vezéreljen! Nem csoda, h kiakadt az a srác...a kolesz nem bordélyház, nem is öregek otthona, v. hilton hotel. itt szabályok, normák vannak, amiket illő betartani. én teljes mértékben a másik csajnak adok igazat, pedig van pasim. Mi közös albérletben vagyunk.
2011. jan. 15. 19:31
 8/18 anonim ***** válasza:
30%
Hülyén viselkedik a lány, de szerintem csak blöfföl.
2011. jan. 15. 19:34
 9/18 anonim ***** válasza:
94%
Még ha a másik lány kicsit hisztisnek is tűnik, hogy az igazgatóhoz akar menni, de akkor sincs igazad.
2011. jan. 15. 19:43
 10/18 anonim ***** válasza:
Szerintem sincs igazad,vedd figyelembe mások érzéseit is..
2011. jan. 15. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!