Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindennél jobban szeretnék már egy normális kapcsolatot. Mit tehetnék?
Tudom,hogy ilyen kérdések nap,mint nap jönnek..de nagyon el vagyok keseredve!
Külsőre: átlagos vagyok( azért mondom hogy átlagos mert általában bejövök a fiúknak), 173cm,sötétszőke haj,nagy zöld szem(azt mondják baba arcom van) és arányos is vagyok,a mellméretem picit nagyobb a csipőmnél(100-70-95),nem vagyok modell alkat azért tudom..
Belső: vidám(lét elemem a nevetés),elég nyitott vagyok mindenre érdeklődő,de tudom hogy a hangulatom elég ingadozó és ez nagyon zavaró lehet a környezetemnek!Mint mondtam nyitott vagyok,de nehezen bízok meg igazából az emberekben.
Sok ismerősöm van emiatt,és kevés barátom..
Nagyon vonóznak találom a tűzoltókat( munkájuk miatt!),de sok elvárásom nincs: egyezzen a humorunk( nekem ez a legfontosabb) és nagyobb legyen mint én,oda lehessen hozzá bújni:)
Hol ismerkedhetnék szerintetek?
ui: tudom hogy uncsi a téma,de nekem ez az első kérdésem,és örülnék a válaszoknak!:)
21/L
Merre laksz, megye, és város?
27 F
Nem kaptam üzeneteket,de nem is ez volt a célom:)
Pest közelébe tanulok ezért hétköznap ott vagyok..de szerintem a kérdés szempontjából ez is mellékes:)
az ingadozo hangulat teny,nehezen kezelheto.
mellette lehet az elvarasiddal is gond van.
de ezt igy,latatlanba senki nem fogja megmondani.
Azért még nem görcsöltem rá:) de tény,elég elkeserítő mikor valakivel már terveznék,és benyögi hogy ő nem szívesen foglalná le magát,szóval inkább csak szexeljünk.
az elvárásaimról pedig írtam,szerintem nem kérek sokat,ezek alap dolgok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!