Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok! Az biszexség lehet, hogy kívánom a fiúkat, de mikor elélvezek az egészet utálom?
Figyelt kérdés
Tehát ti is így vagytok vele? Mikor elmegyek (maszti) undorodom az egésztől, de előtte meg vágyom rá, hogy sráccal legyek.2014. márc. 29. 19:00
1/10 anonim válasza:
Szia!
Ugyan nem bi srác vagyok hanem meleg, de nem lehet, hogy nem fogadtad el magadban a dolgot? Régóta gondolsz már magadra biként vagy friss még ez az egész Neked? Mert lehet, hogy ez okozza ezt az utólagos undort.
2/10 anonim válasza:
Én is így voltam vele először, de most már tudom hogy biszex vagyok és az csak a tagadás miatt volt.
3/10 anonim válasza:
az nem biszexség, hanem az önelfogadás hiánya a homofób társadalom hatására.
4/10 anonim válasza:
Nagyon sok meleg ilyen, sőt a legtöbb utálja magát a vágyaiért, a társadalmi nyomás az oka.
5/10 anonim válasza:
Ez melegeknél és heteróknál is van. Van is rá valami szakkifejezés.
6/10 anonim válasza:
Valószínűleg a hormonok miatt van. Amik a szexre sarkallnak, azok megszűnnek ilyenkor hatni. Ha nem olyannal vagy, aki tényleg bejön, vagy nincs lelki kötelék, vagy nem szoktattad még magad a szituációhoz, akkor erősebb lehet az érzés.
7/10 anonim válasza:
Hasonlóan érzek én is sokszor. Jó lenne hasonló fiatal srácot megismerni.
8/10 anonim válasza:
Én meleg vagyok és nálam is sokszor van ilyen :/
9/10 anonim válasza:
én minden meleg élményem után gyűlöltem/gyűlölöm magam
10/10 anonim válasza:
nem utálom de már nem is vonz annyira
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!