Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fiatalon volt a legelső élményed egy másik sráccal, és mi volt az?
Figyelt kérdés
2015. szept. 5. 12:01
71/91 anonim válasza:
68 és 70-es vagyok. Véletlen töröltem a privát üzit, ha jól emlékszem Jenő volt, kérem írjon ugyan úgy, mint előzőleg.
72/91 anonim válasza:
#44 Rengeteg fiút érdekl a másik fiú pénisze. Főleg ebben a korban, a heterok is megnézik a másikét, már csak kíváncsiságból is. De van ahol többről van szó!:D
74/91 anonim válasza:
12 voltam,kivertük egymásnak. Idősebb srác vitt bele.
75/91 anonim válasza:
Nekem 14 évesen volt olyan, hogy egymás előtt vertük saját magunknak. Most már lehetne olyan is, hogy egymásét, de ahhoz partner is kéne.
25F
78/91 anonim válasza:
Ovis voltam és az unokatesomat szoptam ő is engem meg megpróbált dugni is
80/91 anonim válasza:
16 évesen falubeli nálam fiatalabb haverommal megerőszakolósdit játszottunk. Pár alkalom után eljutottunk odáig, hogy már letolt gatyával. Ebből kiindulva 8 évig dugtuk egymást. Majd mellette 17 évesen egy másik fiú is becsúszott. Az első osztálytársa, de egymásról nem tudtak. Vele is évekig csináltunk mindent.
Most 37 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!